Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Titeket zavar ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Titeket zavar ha 1csajon ilyen heg van?

Figyelt kérdés

[link]

mint a jobboldali olyan nem tehetek róla de régen megműtöttek és úgy látszik mint a jobboldali képen:S:S

2010. márc. 13. 22:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

22:15-->már sokat gondolkodtam am ezen a kérdésen mert az orvos azt mondta h akinek a hegg így megmarad annak van 40% esélye h ha megműtik 2x olyan nagy lesz:S:S

de nekem kapásból 3 is van a karomon és nagyon szégyenlem őket:S

2010. márc. 13. 22:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Picinkóm akkor csináltass olyan tetkót ami körülötte van es beleolvad a heg!!! Egy tetováló

!!

2010. márc. 13. 22:30
 13/19 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsot:)

de nem fogok rátetováltatni attól még rosszabb lenne:S

2010. márc. 13. 22:32
 14/19 anonim ***** válasza:
jaj ok!!!te tudod am nekemis vana kezemen én rátetoválatattam nincs semmi baja!!es a hegen nemis fájt a tetko!:P
2010. márc. 13. 22:34
 15/19 anonim ***** válasza:

A keloid hegesedéssel vigyázz!

Az én barátnőmnek ilyen volt... először. Aztán megműttette és utána háromszor ekkora lett!

Soha be nem gyógyul és folyton begyullad valahol.

Legjobban akkor jársz, ha nem piszkálod meg semmilyen módon. A tetoválás különösen durván tönkre tudja tenni!

2010. márc. 13. 22:47
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gördeszkás sérülés miatt van ilyen a lábamon, a lányok azt mondták rá, h ettől vagányabb lettem :D Egyébként engem nem zavarna egyáltalán.
2010. márc. 13. 23:08
 17/19 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna ha csak nem a szemed között van :D
2010. márc. 14. 09:06
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is ilyen hegeim vannak,kezemen,hasamon. Az egyik nagyon durván nézett ki,azt most megműtötték,de nem tudom még,hogy nem e lesz rosszabb. Amilyen neked van,az nem zavar,és a páromat sem. A szerelem nem ezen múlik!
2010. márc. 14. 10:32
 19/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

hát engem elvileg ősszel fog megműteni az orvos azt mondta h addig várjunk vele mert nemrégen vmi injekciót kaptam h halványabb legyen de nem sokat használt:/

nagyobb lett a bnődnek a műtéttől mint volt:O:O:S

jajj én belehalnék am engem nem zavarna különösebben ha csak 1volna..de nekem a vállamon van 3 elég nagy és hát mit ne mondjak nyáron még a strandra is szégyenlek menni:/

most azon gondolkozok h ha mennék szoliba talán kicsit jobb lenne mert a bőröm full fehér és talán attól nem ütne ennyire el..:)

2010. márc. 14. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!