Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Titeket zavar ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Titeket zavar ha 1csajon ilyen heg van?

Figyelt kérdés

[link]

mint a jobboldali olyan nem tehetek róla de régen megműtöttek és úgy látszik mint a jobboldali képen:S:S

2010. márc. 13. 22:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%
nekem ugyanilyen heg van a lábamon. akkor dugunk?
2010. márc. 13. 22:08
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a hasamon van, bár kicsit nagyobb mint a képen látható (vakbélgyulladás..) és a barátom imádja a hegemet:)
2010. márc. 13. 22:09
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is van egy hasonló hegem meg a barátomnak is, de egyáltalán nem zavar egyikünket sem. Mind a ketten találtunk ki egy sztorit, hogyan szereztük (őt elrabolták az ufók; én meg harcos amazon voltam, mielőtt letelepültem volna Magyarországon), és miután röhögtünk egyet rajta, hogy betegek vagyunk, utána meg elmondtuk az igazságot egymásnak, hogy neki vakbélműtét miatt van, nekem meg sérvműtét miatt. Azóta nem is került szóba köztünk.
2010. márc. 13. 22:09
 4/19 anonim ***** válasza:
72%
nem
2010. márc. 13. 22:10
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
Nem zavar, szerintem rajzolj neki szemeket akkor olyan lenne mint egy vidám kis százlábu vagy hernyó.Esetleg tetoválni is lehetne.
2010. márc. 13. 22:10
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem értem miért szégyenkezel, minden műtéti heg így néz ki, sőt ha jobban megnézed, az oltások helyei is hasonlóak. Ez nem a te hibád, nincs miért szégyenkezned :)
2010. márc. 13. 22:12
 7/19 A kérdező kommentje:

:D:D

áhh..már akartam rá tetováltatni de a doki azt mondta h nemszabad:/

de állítólag ha megműti elmúlik engem kicsit zavar..

köszönöm a válaszokat:)

2010. márc. 13. 22:13
 8/19 anonim válasza:
100%
Nekem motoros balesetem volt heges a kezem az arcom,bár nem feltűnő ha lekerül az alapozó lehet látni, de ez nem akadály a barátom így is szeret!
2010. márc. 13. 22:15
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt a típusú plasztikai műtétet támogatja a TB,mert ez nem mellnagyobbítás, vagy ilyesmi, szóval ha akarod 18 éves korod után megműtik, de a helyedben én nem feküdnék ezért kés alá, pedig eüs vagyok, szóval gondold meg.
2010. márc. 13. 22:15
 10/19 anonim ***** válasza:

Nekem az állam alatt/nyakamon van egy ilyen, még a punk időkből, mikor pogóztunk, és az egyik f.szfej nem vette le a szöges csuklószorítót, amiben valódi 40es szögek voltak. Tiszta vér volt a fejem meg mindenem, jól rávertem egy párat utána a srácra, de a heg már megmaradt. De nem zavar a csajok mindig megkérdezik h mi történt, sztem tetszik is nekik:)

20/f

2010. márc. 13. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!