Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy olyan kapcsolat ami nagyon sok nehézségen megy keresztül tartósabb lesz?
Eddigi tini kapcsolataim során mindig azt hallottam mindenkitől hogy úgysem lesz tartós és én nem hittem senkinek mégis így lett.
A jelenlegi kapcsolatom viszont nagyon sok nehézségen ment keresztül, nagyon kilátástalan volt minden, szinte semmi esélye sem volt annak hogy valaha is tartós lehet, pedig az első pillanattól úgy éreztük hogy egymásnak vagyunk teremtve. Most végre sok szenvedés után összeköltöztünk (eddig 100km-es távkapcsolatba voltunk). Már együtt élünk 4 hónapja és minden tökéletes. Soha sem voltam még ilyen boldog. Szerintetek ezek után több esély van egy tartós kapcsolatra?
20/L
Ezt így nem lehet megmondani,mert lakva ismerszik meg az ember.
Hogyan megy az együttélés, az a lényeg.
Nem attól lesz tartósabb egy kapcsolat,hogy nehezen tudtatok összebútorozni.
Amúgy sok boldogságot nektek :)
Nem tuti.
Lehet utána jön rá az egyik fél, hogy jesszus ez nekem nem kell inkább keresek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!