Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek felszínes-e egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felszínes-e egy olyan nő, akit zavar, ha egy férfi csak 90 000-et keres havonta?

Figyelt kérdés

2015. szept. 17. 20:09
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
A mi történetünk úgy kezdődött, hogy én orvos vagyok egy klinikán, 130 ezer Ft-os fizetésért. Ez a magyarországi bér, mindenki ennyit kap. Mivel szülői segítségre nem számíthattam, muszáj volt hétvégente plusz munkát vállalnom, mentőztem is egy időben, itt találkoztunk. Én nem bírtam azt a munkát, a szakadó esőt, azt hogy néha olyan helyekre kellett kimenni, ahol féltem. Épp ezért tisztelem őt, hogy ezt tudja csinálni. Hétvégente háziorvosi ügyeleteket viszek ill. egy közeli város Sürgősségi Osztályára járok ki 24 órában dolgozni, így jön össze annyi pénz, amennyi. A műszakokat próbáljuk összeegyeztetni.Egyáltalán nem az ölünkbe hullott nekünk sem a pénz. Az pedig hogy az ápolók mennyire nincsenek megfizetve tényleg az ország szégyene, hatalmas a felelősség rajtuk is és nem kevés tudás is kell a munkájukhoz.
2015. szept. 18. 10:46
 32/39 anonim ***** válasza:
21%

Egyáltalán nem.Ezért ettől több ambíciót várna el ember fia.

Nem is értem nettó 90 mire elég,semmire.

Érthető,hogy zavarja hát hogyne zavarná.90-ből élhetsz rabszolgaként?

Miből mentek el valamerre?

Miből mész sportolni?

Miből fejleszted magad?

Extrém gáz egy pali az igenis rakja ki a lóvét az asztalra.

A havi kaja adagom meg a vitaminok kijönnek és cső.

Tanulj,képezd magad,és teperj mint egy idióta.

És nem csaj hanem pasi vagyok

28Ffi

2015. szept. 18. 13:21
 33/39 anonim ***** válasza:
33%
Mivel én a többszörösét keresem zavarna. Nem lenézés, de szimplán nem tudna lépést tartani, hobbik, felszerelés, autó, utazás kapcsán. Én a keresetarányos megosztás híve vagyok, de eltartani senkit nem akarnék, aki nem teszem azt beteg vagy átmeneti megoldásban rászorul. Plusz elég kevés pasi van akit nem zavarna ha a nő, sikeresebb, többet visz haza. És jól mondta az egyik válaszoló 90e nem sokra elég. Gondoljatok bele egy jó télikabát mennyibe kerül, nem luxus csak mondjuk nem fagysz meg benne minuszba. Ha lebetegszik valaki ti mennyit hagytok a patikába. Bármikor lehet valami.
2015. szept. 18. 16:12
 34/39 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok fázós, ha lebetegszem, megfázás, egy kis lát, nálam elmúlik olyan 3-4 nap alatt gyógyszerek nélkül. :) Igaz,nekem immunrendszerem van, nem ilyen akár micsoda:)
2015. szept. 18. 17:06
 35/39 anonim ***** válasza:
Ismét a 27. vagyok. Szerintem Tegye mindenki a szívére a kezét, es vallja be: ha szeretünk valakit, nem a pénz a lényeg. :)
2015. szept. 18. 17:36
 36/39 anonim ***** válasza:
82%

34 Nem egy szimpla náthára gondolok, de egy hörgőgyulladást vagy arcüreggyulladást nem fogsz otthonfekvéssel kikúrálni. A spec betegségekről ne is beszéljünk. Tesóm izületeire kapott gyógyszer 10-20e között mozog és nem elég egy hónapig. Javíts ki ha tévedek, de a betegség nem válogat vagyoni lehetőség alapján.

Másik példa. Fajcicát akaratam, de végül mentett cica lett, tudod mennyit hagytunk a dokinál 2 hónap alatt? Többet mint a fenti összeg. Amennyibe összesen került, hogy azt a kis jószágot amit valaki kihajított az út szélén macskává rakják össze, abból nemhogy egy ragdoll, de egy luxus bengáli macskám is lehetne.

Kár ezen agyalni, 90e szerintem kevés egy normális élethez. Hogy kinek mi a normális az más kérdés. Plusz megnézném azt a szülőt aki a gyerek gyógyszerén spórol, mert ja magadnak nem is veszed meg a gyereknek igen.

2015. szept. 18. 18:26
 37/39 anonim ***** válasza:
93%
Igen, az igaz, hogy az megint más, hogy én egyedül élek 90-110 ezerből, meg az is más, hogy másnak családja van, gyerekek vannak, és úgy kell megélni ennyiből, az már valóban necces.
2015. szept. 18. 19:01
 38/39 anonim ***** válasza:
36%
Valamilyen szinten érthető ha zavarja a nőt. Sokan nem úgy gondolkodnak, hogy 90-ből kihúzom egy hónapig. Szeretnének néha moziba menni, vacsorázni menni, esetleg sportolni valamit, jó ételt enni (nem minden nap vajaskenyeret), ruhákat, cipőket venni, nyaralni/strandolni. Ez mind-mind pénz, amiket írtam azok pedig nem nagyon jönnek ki 90-ből. Ha még gyereket is szeretne a későbbiekben, akkor biztos nem elég havi 90. Lehet mondani, hogy nem csak a férfi keres, de mivel általában a férfiak keresnek jobban így érthető ha a nő biztonságban szeretné érezni magát.
2015. szept. 19. 00:32
 39/39 anonim ***** válasza:

Szerintem anyagias p☻csa.

Ha szeretek valakit, nem a keresetét nézem.

Mert adott élethelyzettől, és ismerős kapcsolatoktól is függ a kereset. Pl. Diákmunkába, pakoltam már a szalagot olyan emberel, akinek CAD-CAM programozó végzettsége volt, de nem tudott benne elhelyezkedni, mert nem volt seggnyaló, meg nem volt olyan ismerős háttere, így havi nettó 70ezerért pakolta a gyárba szalagot. Felesége még is volt/van.

2015. okt. 16. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!