Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek felszínes-e egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felszínes-e egy olyan nő, akit zavar, ha egy férfi csak 90 000-et keres havonta?

Figyelt kérdés

2015. szept. 17. 20:09
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
4%
Én naponta keresek 90ezret.:)
2015. szept. 17. 21:03
 22/39 anonim ***** válasza:
67%
Naponta keresel 90 ezret,és találsz is? :)
2015. szept. 17. 21:07
 23/39 anonim ***** válasza:
81%

Nem, csak előrelátó.

8-as te hol éltél akkor?

Mert itt Bp.-en egy 28nm lakás bérleti díja rezsi nélkül 50feltt van...

40e mindenre, úgy,nhogy az emebr idővel gyereket akar.. Amelyik időre csak fyed jár ami kiegészíti..

Vegyük, hogy ő 110-et keres, úgy addig, amíg mindketten keresnek oké..

Mégis merre haladnak?

Persze az baj, ha csak ez a gond, és kizáró..de az, hogy zavarja, pl az, hogy tenni sem akar ellene szerintem jogos..

Mondom ezt úgy, hogy a férjemmel amir összeköltöztünk csak diákmelónk és ösztöndíjunk volt árvaságival..

2015. szept. 17. 21:09
 24/39 anonim ***** válasza:
53%
Nem mondanám emiatt felszínesnek. Ez tényleg kevés. Akárhonnan nézzük. Oké, hogy sokan csak ennyit keresnek...de ők is pontosan tudják, hogy ebből nem sok mindent lehet csinálni. :(
2015. szept. 17. 21:12
 25/39 anonim ***** válasza:
47%
Szerinted tehet arról bárki is, ha ennyit keres? És, ha te keresel 200 ezret, de holnaptól megköszönik, nem tartanak rád igényt, akkor viszont jól esne, ha elfogadná ezt az olyan partnered, aki "csak" 90-et kap kézhez? Gondolkodj már. :)
2015. szept. 17. 21:32
 26/39 anonim válasza:
31%
Attól függ. Ha a nő is 90 körül keres, akkor igen. Mire fel vár el többet a másiktól? De ha ennek mondjuk a dupláját keresi szerintem érthető, hogy zavarja.
2015. szept. 17. 21:37
 27/39 anonim ***** válasza:
76%
Én 250 ezret keresek havonta. Régen igenis zavart ha egy férfi keveset keresett, mert úgy gondoltam hogy ha én el tudtam ezt érni, akkor érje el ő is. Plusz amit sokan írnak is, gyerekvállaláshoz, lakáshoz nem kevés pénz kell. Aztán szerelmes lettem egy mentős férfiba, megalázóan keveset keres, de tisztelem, becsülöm a munkáját, kijövünk simán a pénzünkből és sosem jutna eszembe hogy emiatt mást keressek. 29 N
2015. szept. 18. 01:04
 28/39 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó vagyok. Mégis miért lettem lepontozva? Azért mert többet keresek mint az átlag? Vagy azért mert leírtam amit sokan nem is akarnak tudomásul venni, hogy egy olyan ember, aki éjszakai műszakokat visz, aki esőben, hóban, sárban térdel a balesetet szenvedett 18 éves fiú mellett 90 ezret keres? És én őt tisztelem annyira hogy nem érdekel mennyit keres mert nem tehet róla? Aki nem hiszi el hogy ennyit keres egy mentőápoló az járjon utána. Sajnos ebben az országban sem teljesítmény alapján megy a bérezés.
2015. szept. 18. 08:01
 29/39 anonim ***** válasza:
82%
Én zöld kezet nyomtam neked. Semmi lepontozni való nem volt a válaszodban.
2015. szept. 18. 09:12
 30/39 anonim ***** válasza:
84%
27: én is hasznosra kattintottam. Igen, valszeg a 250 ezres fizetésedért kapod a gyűlölködést. Egy csomó embernek az beláthatatlan pénz, különösen itt a gyakorikérdéseken és ha meghallják, akkor nem az jut eszükbe, hogy jé, ha ennek a csajnak sikerült, akkor nekem is sikerülhet, tanuljunk tőle, hanem az hogy mocsok burzsuj és kapcsolatok és gazdag szülők és lefeküdt a főnökkel stb.
2015. szept. 18. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!