Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek tetszik ezt az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszik ezt az esküvő és a pár?

Figyelt kérdés
Http://neszeszer. Blog.hu/tags/helga-schaefer
2015. szept. 17. 06:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Hú, nekem nagyon bejön, és a pár is aranyos. Ettől függetlenül én nem szeretném ennyire lazára venni az esküvőmet, pedig közel áll hozzám a stílus. :)
2015. szept. 17. 06:17
 2/10 anonim ***** válasza:

engem idegesít, ha valakit a fene megesz, hogy ennyire kitűnjön a tömegből, és közben már észre sem veszi, hogy ő is beállt a sorba. (a tornacipőre gondolok, az már lerágott csont)

amúgy aranyosak, a kalap meg csúcs

2015. szept. 17. 09:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Lehet, ezzel most sokakat megsértek, de nekem a tornacsuka még farmerhez sem tetszik. Talán azért, mert tesiórákon anno megutáltam, meg a dédnagymamám is ilyen dorkóban járt. Tudom, mekkora divat lett, de akkor is.

Menyasszonyi ruhához meg szerintem egyáltalán nem olyan vagány és pimasz, amilyennek akar tűnni, szimplán ronda. De ízléseken nem érdemes vitatkozni.

A képeken meg az nem tetszik, hogy annyira spontánnak akarnak tűnni, mégis olyan végtelenül mesterkéltnek látszik az egész.

Tehát ha már lazára vesszük, ne halljuk szinte a fotós instrukcióit a képekre nézve.

Egyedül a cipőfelvevős kép az, ami tényleg spontánnak néz ki.

2015. szept. 17. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem állati a dorkó! a napszemüveg is... meg a színvilág.

Viszont az utolsó 3 kép baromira "megcsinált", a ruha ronda, és a csokor is szornyű.

2015. szept. 17. 10:43
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik. számomra ez olyan mintha feltűnési viszketegsége lenne.
2015. szept. 17. 11:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez olyan "annyira különbözünk, hogy az már sablonos" stílus.
2015. szept. 17. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:
ne sértődj meg, de nekem se tetszik. A képek beállítása sem (bár lehet vannak köztük jók, ami a honlapon van azok nem tetszenek) a "fejfedő" és a csokor sem! Bocsi.
2015. szept. 17. 13:00
 8/10 A kérdező kommentje:
kiegészíteném a kérdést egy második kérdéssel : azon a stíluson belül, amit képviselnek, azon belül tetszik-e nektek ? (mert nyilván nem mindenkinek jön be maga a stílus sem, de ettől vonatkoztassunk el ). ez is érdekelne. :)
2015. szept. 17. 13:02
 9/10 anonim ***** válasza:
A csokor és a kalap nem tetszik. A többi igen.
2015. szept. 17. 17:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Stílus ide, vagy oda, nagyon mesterkéltek.
2015. szept. 17. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!