Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik ezt az esküvő és a pár?
engem idegesít, ha valakit a fene megesz, hogy ennyire kitűnjön a tömegből, és közben már észre sem veszi, hogy ő is beállt a sorba. (a tornacipőre gondolok, az már lerágott csont)
amúgy aranyosak, a kalap meg csúcs
Lehet, ezzel most sokakat megsértek, de nekem a tornacsuka még farmerhez sem tetszik. Talán azért, mert tesiórákon anno megutáltam, meg a dédnagymamám is ilyen dorkóban járt. Tudom, mekkora divat lett, de akkor is.
Menyasszonyi ruhához meg szerintem egyáltalán nem olyan vagány és pimasz, amilyennek akar tűnni, szimplán ronda. De ízléseken nem érdemes vitatkozni.
A képeken meg az nem tetszik, hogy annyira spontánnak akarnak tűnni, mégis olyan végtelenül mesterkéltnek látszik az egész.
Tehát ha már lazára vesszük, ne halljuk szinte a fotós instrukcióit a képekre nézve.
Egyedül a cipőfelvevős kép az, ami tényleg spontánnak néz ki.
Szerintem állati a dorkó! a napszemüveg is... meg a színvilág.
Viszont az utolsó 3 kép baromira "megcsinált", a ruha ronda, és a csokor is szornyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!