Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érvel számos válaszadó ebben a kategóriában?
Nem tudom. Én például mindig érvelek, vagy legalábbis őszintén elmondom, hogy érzek a témával kapcsolatban és miért, mégis van mindig néhány okostojás, aki nekem jön.
Szerintem az a baj, hogy ha már valaki egy adott kérdést más szemszögből közelít meg, máshogy lát, mint valamelyik ügyeletes kötözködő, akkor mindjárt célkeresztbe kerül.
Sokan nem a kérdésre koncentrálnak, hanem keresnek valakit, akivel szúrkálódhatnak, ha máshol nem, akkor a válaszoló között.
De ez egy ilyen oldal, már megszoktam. Szerencsére vannak normálisabb emberek is.
mert értelmetlen
nincs rá "kereslet"
"Mintha te jobb lennél, egyem a kicsi szíved... gyökér!"
jaaaaj. :DDD
"mit érveljek? ha le írom mit tapasztalok akkor azzal jönnek hogy " jaj te nőgyülölő vagy"
a hozzád hasonlók válaszával csak az a baj, hogy baromságot beszéltek 90%-ban. az egy cseppet sem érdekelne, hogy nőgyűlölő vagy, de legalább hülye ne legyél annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!