Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy társkeresőn alacsony lányként nem merek magas srácokra írni?
Figyelt kérdés
Nézem az adatlapokat, a képeket, vannak nagyon szimpatikusak, már készülök, hogy írok valakinek, erre észreveszem, 185cm.. .aztán nem is írok senkinek, mert mindenki tök magas, én meg vagyok 158cm, félek hogy elhajtanak a francba :S2015. szept. 16. 20:56
21/26 anonim válasza:
ne csináld már, egyszer egy lány már átvert, és elvitték az egyik vesémet, a másikat lécci neeeee, mert meghalok. :(
22/26 anonim válasza:
180 cm vagyok, egy 160 centis lány tetszik...
23/26 anonim válasza:
Pont ugyanilyen magasságkülönbség van köztem és a párom között, de nekem eszembe sem jutott, hogy gond lehet a magasságommal. Korábban sem hallotam egyetlen férfitól sem, hogy ez zavarná, pedig 190 cm-es is volt közöttük. Engem nem igazán érdekel a magasság, egyrészt a 160 cm-mel nem nagyon tudok nálam alacsonyabbat kifogni, másrészt erről aztán nem tehet az ember, én is így születtem, és ennyi. A párom volt az, aki ismerkedéskor megkérdezte, zavar-e, hogy milyen magas.. több, mint 3 éve élünk együtt. Neked is hasonló sikereket kívánok!
24/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, megnyugtattatok! :)
2015. szept. 17. 08:34
25/26 anonim válasza:
Írjál 170 cm-esnek. Nah ugye annak meg nem akarsz írni ugye ?
26/26 anonim válasza:
Imádom az alacsony lányokat. 186cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!