Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, hogy társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy társkeresőn alacsony lányként nem merek magas srácokra írni?

Figyelt kérdés
Nézem az adatlapokat, a képeket, vannak nagyon szimpatikusak, már készülök, hogy írok valakinek, erre észreveszem, 185cm.. .aztán nem is írok senkinek, mert mindenki tök magas, én meg vagyok 158cm, félek hogy elhajtanak a francba :S

2015. szept. 16. 20:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Egyszer írtam egy 195 centis pasinak, pedig én csak 156 vagyok. Istenem, de szép két és fél évet töltöttünk együtt :)

De van olyan társkereső oldal, ahol nem csak a saját, hanem a keresett társ paramétereit is meg lehet adni, na, ha ott azt olvasom, 160 fölött keres, vagy akár csak egy évvel is idősebb vagyok a tól-ig határnál, már nem írok.

2015. szept. 16. 21:14
 12/26 anonim ***** válasza:
Pont 185cm vagyok, és nekem bejönnek az alacsony lányok, úgyhogy fel a fejjel!;-)
2015. szept. 16. 21:21
 13/26 anonim ***** válasza:

Figyi, most jöttem össze egy sráccal az egyik társkeresőn: én 164 cm ő 190 cm magas. Az első randira indulás előtt még egyszer csekkoltam a profilját, mondom tényleg ilyen magas (azelőtt eszembe sem jutott gondolkodni a magasságon) hát figy, élőben semmit számít :) A válláig érek, csókolóztam már vele és minden tökéletes :)))

Szóval hajrá, nem számít hogy ki milyen magas, ha a vonzalom megvan mindkettőtökben ;) Sok sikert :)

2015. szept. 16. 21:23
 14/26 A kérdező kommentje:

Ne duzzogj már 7-es, én nem pontoztam senkit sem! :D

Egyébként köszi a bátorítást, igazatok lehet...:)

Viszont ezúton szeretném közölni, hogy amnyi privátot kaptam, hogy el sem bírom őket olvasni. Az elején még reagáltam, de már azt sem tudom, kivel miről beszélek, ki kicsoda. Szóval bocsi, nem bunkóságból nem válaszolok, csak naagyon sokan vagytok :D

2015. szept. 16. 21:25
 15/26 anonim ***** válasza:
héé, akkor nekem is írj már egy privit csak úgyból, mert én még nem kaptam levelet lánytól, legyen már meg ez az örömöm. :)
2015. szept. 16. 21:29
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok, most válogathatsz az itteni lúzerek között is:D bár aki társkeresőn akar magának párt találni ott már eleve valami gebasz lehet...
2015. szept. 16. 21:44
 17/26 b95 ***** válasza:

Miért ne lenne jogos?

Én mondjuk ha írna nekem egy alacsony lány, aki szimpatikus, akkor biztos, hogy nem utasítanám vissza, csak azért, mert alacsony.

Más kérdés, hogy még kb. soha nem írt nekem csaj, se alacsony, se magas. :/

Meg annyira én sem vagyok olyan hűde magas. (178cm)

20/F

2015. szept. 16. 22:01
 18/26 b95 ***** válasza:

*rosszul írtam, bocsi, csak kicsit fáradt vagyok :D

Szóval, helyesen: Miért lenne jogos? :D

2015. szept. 16. 22:02
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményed, ahogy gondolod :D

Meg se forduljon a fejedben, hogy esetleg csak párkapcsolatban élőket ismerek, visszafogott vagyok és nem szeretek bulizni. Lebuktam, srácok, csak a vesétekre utazom! :D

2015. szept. 16. 22:02
 20/26 anonim ***** válasza:
182 vagyok, volt sokáig egy magas barátnőm, utána egy ideig direkt 160 alatti lányokat kerestem. Volt egy tündéri nő, de sajnos nem sokáig. Most már nem foglalkozok a magasságokkal.
2015. szept. 16. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!