Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira idegesít ez a tuljadonsága a barátnőmnek?
Lány barátja nincs, csak fiú haver, a lányok akikkel beszél egyik sem igaz barátja.
Szóval szünetben látom hogy fogdossa egyik haverja mindig fiúkkal van.Nem egyszeri eset. Jó csávót helyretettem picit, beszéltem vele csak.
De neki azzal probléma van, hogy póló nélkül fociztunk osztályok közti fociversenyen. Jó megnéznek a lányok, neki nem tetszik, de mai nap teljesen kiégtem rajta.
Tesiórán félmeztelen fekszem az egyik matracon, osztálytársam(lány) ül a hátamon, erre teljesen berágott rám.
Normális? Basszus, hagyja hogy fogdossák, én meg még póló nélkül sem tesizhetek?
Ti mit tennétek? Megveritek?
Hát elárulom hogy az krvára nem jön be. Egyrészt boxolok, ezért nem tehetem, másrészt a sulink tiltja az iskolán kívüli verekedést is, meg nem is vagyok agresszív ember.
14# Értelek, bár két barátom van(igazi barát), a többi 20-30 nevére is alig emlékszem. A társaság amiben vagyok kb rólam meg még 2-3 emberről szól, a többi csak bólogat meg vigyorog.
15# Hát írták első oldalon hogy nem intézem el a haverjait, akik fogdossák, csak nézem.
a korod és az értelmi szinted alapján is a "tini párkapcsolatok" kategóriában lenne a kérdésed helye...
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!