Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ilyen szokatlan? Fiúk, titeket zavarna egy ilyen lány?
Szóval, a munkahelyemen festettem, és az egyet nyele narancssárga volt, a körmöm viszont rózsaszín. És ez a két szín ugye nagyon nem megy egymáshoz, és nem bírtam ezt elnézni, fogtam és kicseréltem egy kék-fehér ecset nyélre. És kérdezték a többiek, hogy ezt most minek, és én mondtam, hogy azért mert az ecsetnyél nem ment a körmömhöz. És a fejüket fogták, hogy te úr isten, férfi legyen a talpán aki engem majd elvisel...
Most ez tényleg olyan furcsa? Fiúk, férfiak, az ilyen dolgok titeket zavarnának?
Én nő vagyok, bocsi az offért! De,amint látod, a férfiak falra másznak az ilyen dolgoktól. Ebből azt szűrték le a munkatársaid is,hogy rettentően sokat számítanak a külsőséges dolgok neked,ami maga után vonja a felszínességet.
Az ilyen dolgokat,hogy körömfestés, ez illik azzal,vagy hajfesték,smink stb inkább végezd el magadnak, vagy ne hangoztasd férfiak előtt,hogy a minap épp napraforgó virág mintát rakattam a műkörmödre,vagy hogy ki kell cserélned valamit mert épp nincsenek összhangban. Ha te sokat is adsz erre, ne előttük csináld, ők rögtön leszűrhetik,hogy te ennyire kényeske vagy, esetleg csak a külsőd érdekel, és semmi mással nem tudsz foglalkozni.
Egyébként mit dolgozol? Nagyon szeretek én is festeni, meg kézműveskedni, de idáig nem találtam olyan szakmát, te mit csinálsz pontosabban?:)
19L
Szóval, mint ahogy azt már mondtam érdekes válaszokat kaptam, mert igazából ezek közül semmi nem illik rám, azon kívül, hogy makacs vagyok. Butának végképp nem tartom magam, szakmával és érettségivel, jelenleg is dolgozom, és egyedül élek. (illetve van két kutyám is) :) Nap mint nap mosogatok, fölsöprök, mosok, a kutyáim ürülékét is fölszedem, annyi, hogy gumikesztyűt használok mosogatáshoz. Virágokat ültetek, amióta papám lebetegedett mamámhoz kijárok a kertbe segíteni, leszedem a gyümölcsöt a fáról, meggyet magozok, cukorborsót fejtek, szüreteken segítek szőlőt szedni és préselni is.. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem büdös számomra a munka és nem vagyok kényes. Még a zenei ízlésem se az a mai tucat zene, az meg hogy csak a külsőségekre mennék hatalmas tévedés, mint ahogy az is, hogy irányítható lennék. Pont úgy ismernek engem az ismerőseim, hogy határozott vagyok, és senkitől nem tűröm el, hogy irányítani próbáljon. Viszont nagyon segítőkész vagyok, embereken és állatokon is egyaránt.
Rbancnak végképp nem tartom magam, főleg, hogy idáig még nem is voltam fiúval.
Szóval ezért leptek meg a válaszok, mindenki egy plázakrvának nézett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!