Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg ilyen szokatlan?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ilyen szokatlan? Fiúk, titeket zavarna egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Szóval, a munkahelyemen festettem, és az egyet nyele narancssárga volt, a körmöm viszont rózsaszín. És ez a két szín ugye nagyon nem megy egymáshoz, és nem bírtam ezt elnézni, fogtam és kicseréltem egy kék-fehér ecset nyélre. És kérdezték a többiek, hogy ezt most minek, és én mondtam, hogy azért mert az ecsetnyél nem ment a körmömhöz. És a fejüket fogták, hogy te úr isten, férfi legyen a talpán aki engem majd elvisel...

Most ez tényleg olyan furcsa? Fiúk, férfiak, az ilyen dolgok titeket zavarnának?

2015. szept. 15. 20:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
81%
Én szeretem az ilyen lányokat, könnyű irányítani őket, mindent elhisznek és a bugyit se nehéz levarázsolni róluk, szóval ne keseredj el, rád is szükség van, én kifejezetten kedvelem a te fajtádat, egy menetig.
2015. szept. 15. 21:23
 22/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, elég érdekesek is születtek itt, majd holnap elmondom bővebben a véleményemet velük kapcsolatban, addig hátha jön még egy pár. :)
2015. szept. 15. 21:30
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát a férjednek igen nehéz élete lesz. Ha ilyen dolgból problémát csinálsz,akkor mit fogsz tenni ha tényleg lesz valami probléma?? Ha esetleg lesz babád (már ha van olyan hülye,hogy felcsinál) akkor befested a körmödet barnára, hogy menjek a kaki színéhez ? Bár igazat megvalva bízom benne hogy ez csak kamu kérdés. Ennyire hülye ember nem hiszem hogy létezik..... Vagyis csak bízom benne
2015. szept. 15. 22:05
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, bocsi az offért! De,amint látod, a férfiak falra másznak az ilyen dolgoktól. Ebből azt szűrték le a munkatársaid is,hogy rettentően sokat számítanak a külsőséges dolgok neked,ami maga után vonja a felszínességet.

Az ilyen dolgokat,hogy körömfestés, ez illik azzal,vagy hajfesték,smink stb inkább végezd el magadnak, vagy ne hangoztasd férfiak előtt,hogy a minap épp napraforgó virág mintát rakattam a műkörmödre,vagy hogy ki kell cserélned valamit mert épp nincsenek összhangban. Ha te sokat is adsz erre, ne előttük csináld, ők rögtön leszűrhetik,hogy te ennyire kényeske vagy, esetleg csak a külsőd érdekel, és semmi mással nem tudsz foglalkozni.

Egyébként mit dolgozol? Nagyon szeretek én is festeni, meg kézműveskedni, de idáig nem találtam olyan szakmát, te mit csinálsz pontosabban?:)

19L

2015. szept. 15. 22:40
 25/31 anonim ***** válasza:
9%
#24: a kérdező tojásfestő. Rúzzsal...:)
2015. szept. 15. 23:09
 26/31 anonim ***** válasza:
29%
Nem olvastam vegig, de szerintem egyaltalan nem gaz....gondolom nem okozott senkinek problemat hogy kicserelted az ecsetet, neked se volt nagy munka, viszont volt egy kedvenc ecseted, amit hasznalhatsz. Gondolom..
2015. szept. 15. 23:23
 27/31 anonim ***** válasza:
48%
Tetszene. Leginkább az, hogy észrevettél valamit amit én nem. Van szépérzéked. Ez becsülendő, nőies is. Nem is panaszkodtál, megoldottad magad. Ha együttélnék egy ilyen nővel, akkor néha bosszantana az ilyesmire fordított idő, de többnyire jól viselném, az eredményt meg értékelném, már ha egyezik az ízlésünk. Hülyeség ilyenekből nagy következtetést levonni egy ember személyiségére. Két nőt ismertem aki nagyon oda volt a külsőségekért, teljesen különböztek.
2015. szept. 15. 23:25
 28/31 anonim ***** válasza:
79%
Ja, benezne egy csavo es je meg az ecsetje is megy a kormehez..micsoda noo :D
2015. szept. 15. 23:39
 29/31 anonim ***** válasza:
40%
Én meg még mindig nem értem a férfiaknak mégis mi a bajuk a manikűrrel. Hogy lehet(részben) ezért is vkit ribinek nézni? Szánalmas....
2015. szept. 16. 00:30
 30/31 A kérdező kommentje:

Szóval, mint ahogy azt már mondtam érdekes válaszokat kaptam, mert igazából ezek közül semmi nem illik rám, azon kívül, hogy makacs vagyok. Butának végképp nem tartom magam, szakmával és érettségivel, jelenleg is dolgozom, és egyedül élek. (illetve van két kutyám is) :) Nap mint nap mosogatok, fölsöprök, mosok, a kutyáim ürülékét is fölszedem, annyi, hogy gumikesztyűt használok mosogatáshoz. Virágokat ültetek, amióta papám lebetegedett mamámhoz kijárok a kertbe segíteni, leszedem a gyümölcsöt a fáról, meggyet magozok, cukorborsót fejtek, szüreteken segítek szőlőt szedni és préselni is.. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem büdös számomra a munka és nem vagyok kényes. Még a zenei ízlésem se az a mai tucat zene, az meg hogy csak a külsőségekre mennék hatalmas tévedés, mint ahogy az is, hogy irányítható lennék. Pont úgy ismernek engem az ismerőseim, hogy határozott vagyok, és senkitől nem tűröm el, hogy irányítani próbáljon. Viszont nagyon segítőkész vagyok, embereken és állatokon is egyaránt.

Rbancnak végképp nem tartom magam, főleg, hogy idáig még nem is voltam fiúval.

Szóval ezért leptek meg a válaszok, mindenki egy plázakrvának nézett. :)

2015. szept. 17. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!