Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg ilyen szokatlan?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ilyen szokatlan? Fiúk, titeket zavarna egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Szóval, a munkahelyemen festettem, és az egyet nyele narancssárga volt, a körmöm viszont rózsaszín. És ez a két szín ugye nagyon nem megy egymáshoz, és nem bírtam ezt elnézni, fogtam és kicseréltem egy kék-fehér ecset nyélre. És kérdezték a többiek, hogy ezt most minek, és én mondtam, hogy azért mert az ecsetnyél nem ment a körmömhöz. És a fejüket fogták, hogy te úr isten, férfi legyen a talpán aki engem majd elvisel...

Most ez tényleg olyan furcsa? Fiúk, férfiak, az ilyen dolgok titeket zavarnának?

2015. szept. 15. 20:18
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindent elárul a személyiségedről, ami miatt nekem se kellenél.
2015. szept. 15. 20:19
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Az egyessel egyetértek, de ettől még van olyan aki el tudna viselni rajtunk kívül.
2015. szept. 15. 20:21
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Néhány kérdést megválaszolnál nekem? Csak úgy kíváncsiságból...

- Te most akkor festettél, vagy divatbemutatót tartottál önmagadnak? Hogy tudsz úgy festeni, hogy a körmöd és az ecsetnyél színének a harmóniáját vizsgálod?

- Ha nem lett volna más színű ecsetnyél, mit csináltál volna? Elrohansz venni, vagy átfested a körmöd?

2015. szept. 15. 20:23
 4/31 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mindenkinek vannak fura bekattanásai.
2015. szept. 15. 20:28
 5/31 A kérdező kommentje:

Mivel a szemem előtt van a kezem és az árú amit festek, ezért akaratlanul is benne van a látókörömbe, és tudod, ha valaki rutinból fest, akkor nem olyan nehéz mind két dologra odafigyelni.

Nem, nem rohantam volna el, mert nem vagyok olyan hülye, hogy saját zsebből fizessem, azt amit a munkahelyemnek kell állnia. Három színű ecsetnyelem van, fekete, narancs és ez a kék, szóval volt választási lehetőségem. És a körmömet sem festettem volna át, mivel az a körmösöm dolga.

2015. szept. 15. 20:31
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez beteg. :D Nem biztos, hogy sokáig együtt maradnánk.
2015. szept. 15. 20:31
 7/31 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Lenne kedved leírni, akár itt, akár privátba, mégis mi az a sok dolog, amit elárul rólam? Kíváncsi vagyok tényleg így van-e..
2015. szept. 15. 20:33
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Megteszem helyette:

az ilyen nőknek általában semmi sincs a helyén, nem megfelelően áll, fekszik, dől stb. Tehát általában cseszegetik a férfit mindenért. Semmi sem jó nekik. :)

2015. szept. 15. 20:37
 9/31 anonim válasza:
Annyira nem max mosolyognák de nem lenne különösrbb bajom
2015. szept. 15. 20:44
 10/31 anonim ***** válasza:
77%
Az előttem szólok nem akartak megsérteni, de szimplán butának tartanak.
2015. szept. 15. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!