Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ilyen szokatlan? Fiúk, titeket zavarna egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Szóval, a munkahelyemen festettem, és az egyet nyele narancssárga volt, a körmöm viszont rózsaszín. És ez a két szín ugye nagyon nem megy egymáshoz, és nem bírtam ezt elnézni, fogtam és kicseréltem egy kék-fehér ecset nyélre. És kérdezték a többiek, hogy ezt most minek, és én mondtam, hogy azért mert az ecsetnyél nem ment a körmömhöz. És a fejüket fogták, hogy te úr isten, férfi legyen a talpán aki engem majd elvisel...
Most ez tényleg olyan furcsa? Fiúk, férfiak, az ilyen dolgok titeket zavarnának?
2015. szept. 15. 20:18
11/31 anonim válasza:
"mivel az a körmösöm dolga."
Ha eddig nem lettél volna vállalhatatlanul gáz (az voltál, ne aggódj), akkor ezzel a kijelentéssel véglegesen azzá váltál volna.
12/31 A kérdező kommentje:
11-es! Most mond meg nekem, hogy honnan szerezzek én magamnak lámpát és színes zseléket, plusz 3 órát arra, hogy "átfessem" a körmeimet? :D Ezért a körmösöm dolga. :))
2015. szept. 15. 20:54
13/31 anonim válasza:
"körmös" :DDDD Itt ástad el magad végleg. Cicafiúknak biztos jó leszel akiknek sminkeseik vannak.
14/31 anonim válasza:
Remélem megkímél az élet az ilyen körömmániás nőktől. Eddigi nőim nem ilyenek voltak, szóval van remény. :D
15/31 anonim válasza:
#12 Lámpa, zselé? Dobd ki az összeset a p1csába, egy férfit sem érdekelnek a körmeid.
16/31 anonim válasza:
Na jó, akkor szembesítelek azzal, amit minden normális értékrendű ember gondol rólad eme néhány sorod alapján: egy buta, felszínes liba lehetsz, akinek mindene a külső.
17/31 A kérdező kommentje:
Engem sem érdekel, hogy a férfiakat mi érdekli, nekem így tetszik és én első sorban magamnak akarok megfelelni! Lehet majd mikor gyerekem lesz, és a pelenkáját kell cserélnem, akkor nem lesz műkörmöm, de amíg fiatal vagyok, kihasználom az alkalmat.
2015. szept. 15. 20:59
18/31 anonim válasza:
Akkor vállald a következményeit, a kérdésedre is megkaptad a választ.
19/31 anonim válasza:
Azért azt megsúgom, hogy ha nincs kivel családot alapítani, akkor nem igazán lesz gyereked. Ez a felfogás és értékrend taszító egy normális férfi számára.
20/31 opened paradise válasza:
Nem épp hétköznapi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!