Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a legtöbben, hogy fiú és lány között nem lehet barátság?
Elég sok mindenkitől hallom, hogy fiú és lány között nem lehet barátság, vagy ha barátság van akkor szerelem lesz belőle.. Én ezzel nem értek egyet, ugyanis én olyan iskolába járok ahol az iskola 95%-a fiú.. egyelőre én vagyok az egyedüli lány az osztályban, és szinte csak haverjaim vannak... Miértne lehetne barátság fiú és lány között?
15/L
mert 15 éves vagy, azért...amúgy honnan tudod h azok a pasik kibe "szerelmesek" éppen?
15 évesek amúgy meg szoktak csakúgy elhülyülni a csajokkal is. de idővel majd változik. amint idősebb leszel belátod teis h fiú-lány barátság 90%-ban mögöttes szándékkal bír
A fiúk olyan lányokkal, a lányok olyan fiúkkal barátkoznak, akiket többnyire meg is dugnának, de legalábbis tetszik nekik. Aztán vagy tényleg megdugják egymást később és lesz valami több is a barátságukból, vagy nem, és maradnak barátok, akik megdugnák egymást. Magamnál is ezt tapasztalom, és ha beszélgetek a barátaimmal, ők is ugyanezt mondják.
F/16
Ez hülyeség, hogy olyannal barátkoznak, akit meghúznának.
Kövér vagyok, nem sok pasi kíván engem, mégis van 3 igazi férfi barátom (plusz rengeteg haver), és soha nem gondoltak rám úgy, mert nem vagyok az ízlésük. És ők se nekem, van egy komoly kapcsolatom is, ahogy nekik is.
Először is. Vegyük, hogy milyen egy hosszútávú párkapcsolat. A legtöbb esetben szerelemmel kezdődik, de az egy idő után MINDENKÉPPEN elmúlik. Nem bírja a testünk. Ennyi. Ha mégis együtt maradsz valakivel ez után is, az azért van, mert szeretetet érzel iránta, ami a szerelemmel ellentétben egy logikusabb, ésszerűbb érzés. Ha szerelems vagy, sokmindent elnézel a másiknak, ami talán idegesítene vagy zavarna egyébként. És ha elmúlik a szerelem, akkor ezek ténylegesen zavaró tényezővé válnak. Lehet ez szexuális egyet nem értés, vagy csak valami zavaró szókás. Egészen apró dolgok is. A szeretet ezzel szemben egy olyan dolog, amiről tulajdonképpen te döntessz. Te döntöd el, hogy elviseled-e a másiknak bizonyos tulajdonságait, vagy sem. Vagy hogy milyen tulajdonságai azok, amelyek miatt tiszteled. Ebből a szempontból a szeretet NAGYON hasonlít a barátságra. Tulajdonképpen ha együtt élsz valakivel harminc évig, az normális esetben olyan kell legyen, mintha a legeslegjobb barátok lennétek, akik között óriási a szexuális vonzalom is.
Konklúzió:
Ha van egy fiú barátod, aki véletlenül nem néz ki tök szarul, tehát szexuálisan vonzónak is találjátok egymást, az idővel biztos, hogy szerelmet szül. Mert egy hosszú párkapcoslat ugyanígy működik. Barátság és szex, időközönként pedig egy óriási érzelmi hullám, amit szerelemnek hívunk ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!