Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon be lehet állítani, hogy kapcsolatban vagyok úgy, hogy ez egyáltalán ne jelenjen meg az ismerőseimnek a hírfolyamban?
A kapcsolati adatoknal megadhatod a lathatosagot, van 'Csak en' opcio is + ha abszolut biztosra akarsz menni, a Tevekenysegnaploban majdnem barmit le lehet venni az idovonalrol.
Sosem probaltam meg. Esetleg regisztralhatsz egy kamufiokot, bejelolod ismerosnek es megnezheted, hogy ott mukodik-e, amit irtam.
Én úgy szoktam, hogy beállítok kivételeket, majd úgy nyomok rá és utána elvarázsolom mindenhonnan, szóval idővonal, naplózás, stb. Majd x idő múlva leveheted a kivételeket is, már nem fogja nekik külön jelölni, csak ha rád kattintanak.
Az, hogy gyorsan elrejted mindenhonnan az azért nem jó, mert attól még a többiek látták, mint poszt, függetlenül attól, hogy a te idővonaladon nem látszik. Sajnos az összes feltöltött fotónál ez a helyzet.
Ja, hogy titkos kapcsolatban vagy?
A Frászbúkon nincsen titok!
Megmondta ezt a Cukkenberg is, aki közben szépen felvásárolta az összes szomszédja telkét, nehogy kilessék az ő magánéletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!