Hogyan tudok facebook albumba képet feltölteni, hogy ne jelenjen meg a hírfolyamban az ismerőseimnek, hogy új képet töltöttem fel?
Ez engem is érdekelne, ugyanis eddig még én se jöttem rá, hogy egyáltalán lehet-e így képeket feltölteni...?
Azt is jó lenne megtudni, hogy olyat lehet-e, hogy ha feltöltök egy új képet az albumba, majd azt állítom be profilképnek, akkor ezeket az aktivitásokat ne tudja/lássa a hírfolyamban rajtam kívül senki, csak ha rámegy az oldalamra és megnyitja a képeket és ott láthassa attól függően hogy az publius vagy nem.
Egyébként van olyan opció amikor feltöltöttük a képet h. csak én lássam. na de a feltöltésnél nincs ilyen ugye? Én nem igazán értem ezt a hírfolyamot. Azt tudom hogyha én nem akarok látni ott valakit,ill az aktivitásait akkor simán elrejtem az adott személyt,de fordítva is működik a dolog? Testreszabható ez egyáltalán?
Ha valaki tudja a ezekre a megoldásokat jó lenne,ha segítene. Kössz!
Köszönjük a választ! Remélem működni fog így a képfeltöltés a háttérben, láthatatlanul. :)
Még valami a profilkép megváltoztatása úgy vélem, így is úgy is látható lesz a hírfolyamban hiába olyan albumból választom ki amelyet csak én láthatok?
A profilképet is be tudod állítani csak énre, de azt hiszem csak a feltöltés után. Tehát aki abban a pillanatban fenn van, az látja egy pillanatra, de mihelyt átállítod csak énre, a hírfolyamból is törlődik.
Ekkor viszont nem tudják nagyban megnézni, lájkolni vagy hozzászólni.
Ha akarod utána átállítod nyilvánosra (vagy akármire), arról senki nem kap értesítést és lehet lájkolni, hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!