Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt lehet barmire is szamitani?
Neten megismertem egy lanyt. Irto csinos ugyhogy tenyleg meglepo az egesz. Mar lassan ketto hete ismerjuk egymast de az tulzas lenne hogy sokat beszelunk. Napi 2-3 mondatot valtunk es akkor is altalaban 1-2 mondat. En nem szeretem az ilyet de legalabb mindenre valaszol. Szerintetek? Vagy ez csak a lanyok reszerol egyfajta unalomuzenek minosul?
21/F
Ez így nem túl sok információ.
Ebből még bármi lehet, az is lehet, hogy csak unatkozik, de az is simán elképzelhető, hogy tetszel neki, ezt csak ő tudja.
Arra, hogy a lány szó szerint buta.Nincs szókincse, nincs ismerete, nem tud beszélni, nincsenek épkézláb gondolatai,olvasatlan, nincs témája.
Még egy idegen emberrel is simán ellehet beszélgetni bármiről fél-1 órát vagy többet, ha témát találtok, de a buta emberrel nem.
Kedves #3! Ha két ember napi 2-3 mondatnál többet nem tud váltani, akkor miből gondolod, hogy ennek a lány butasága az oka? Még lehet számtalan dolog, mondjuk a fiú buta, mindketten buták, egyik sem buta, csak nem kommunikatív valamelyik/mindkét fél, vagy csak egymással nem találják meg a közös hangot.
Engem például megmosolyogtatott az, hogy "2-3 mondatot beszélnek, de az általában csak 1-2 mondat", de ennyiből nem vonnék le messzemenő következtetést a kérdező szellemi nívójáról. Azt meg végképp nem gondolom, hogy ennyiből meg lehet tippelni egy ismeretlen személy IQ-ját.
Ha két hete ismeritek egymást, akkor talán el kéne hívni randira, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!