Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt lehet barmire is szamitani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt lehet barmire is szamitani?

Figyelt kérdés

Neten megismertem egy lanyt. Irto csinos ugyhogy tenyleg meglepo az egesz. Mar lassan ketto hete ismerjuk egymast de az tulzas lenne hogy sokat beszelunk. Napi 2-3 mondatot valtunk es akkor is altalaban 1-2 mondat. En nem szeretem az ilyet de legalabb mindenre valaszol. Szerintetek? Vagy ez csak a lanyok reszerol egyfajta unalomuzenek minosul?

21/F

2015. szept. 14. 06:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha te keresed es o valaszol, csak udvariassag, ha ilyen roviden. Vagy: te nem tudod fenntartani a beszelgetes fonalat.
2015. szept. 14. 07:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez így nem túl sok információ.

Ebből még bármi lehet, az is lehet, hogy csak unatkozik, de az is simán elképzelhető, hogy tetszel neki, ezt csak ő tudja.

2015. szept. 14. 07:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Arra, hogy a lány szó szerint buta.Nincs szókincse, nincs ismerete, nem tud beszélni, nincsenek épkézláb gondolatai,olvasatlan, nincs témája.

Még egy idegen emberrel is simán ellehet beszélgetni bármiről fél-1 órát vagy többet, ha témát találtok, de a buta emberrel nem.

2015. szept. 14. 07:12
 4/10 anonim ***** válasza:
#3 Attól, hogy napi 2-3 mondatot váltanak, még nem jelenti azt, h bármelyik is buta lenne. Lehet, hogy csak napi 2-3x néznek föl a facebookra, és csak akkor írnak egymásnak üzenetet, én pl. úgy szoktam, hogy egy nap csak egyszer vagy kétszer megyek föl fb.-ra,és akkor mindenkinek írok egy üzenetet, aztán kilépek, és legközelebbi belépésnél általában már jön válasz, és akkor én is újra írok.
2015. szept. 14. 07:16
 5/10 anonim ***** válasza:
4 Sajnos de.
2015. szept. 14. 07:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves #3! Ha két ember napi 2-3 mondatnál többet nem tud váltani, akkor miből gondolod, hogy ennek a lány butasága az oka? Még lehet számtalan dolog, mondjuk a fiú buta, mindketten buták, egyik sem buta, csak nem kommunikatív valamelyik/mindkét fél, vagy csak egymással nem találják meg a közös hangot.

Engem például megmosolyogtatott az, hogy "2-3 mondatot beszélnek, de az általában csak 1-2 mondat", de ennyiből nem vonnék le messzemenő következtetést a kérdező szellemi nívójáról. Azt meg végképp nem gondolom, hogy ennyiből meg lehet tippelni egy ismeretlen személy IQ-ját.

Ha két hete ismeritek egymást, akkor talán el kéne hívni randira, nem?

2015. szept. 14. 08:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez kevés, a netes beszélgetés eleve alig ér valamit, pár mondtat pedig semmit. Ő keres, vagy csak válaszolgat?
2015. szept. 14. 09:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha ennyi az össz kommunikáció az első hétben, akkor mennyi lesz később? OMFG!
2015. szept. 14. 10:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Találkozzatok és kiderül, hogy van-e bármi közötök egymáshoz, vagy sem.
2015. szept. 14. 13:16
 10/10 anonim ***** válasza:
az idődet pocsékolod nagy valószínűséggel. bár lehet, h nem ér rá nagyon, ezért tényleg a személyest várnám meg ilyen esetben, hátha ott kicsit szószátyárabb. :)
2015. szept. 14. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!