Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet számítani az emerekre semmiben?
Figyelt kérdés
Már lassan ott tartok, hogy felkötöm magam a pįcsába. Mindenkinek segítek amiben csak tudok de amikor nekem kell valami akkor mindenki otthagy a sząrban.
People=Shit
2015. ápr. 7. 00:17
2/12 anonim válasza:
ismerős szitu, azt kivéve, hogy én soha nem fogom felkötni magam ilyen szaralakok miatt.
3/12 anonim válasza:
Keress megbizható, hozzád hasonló embereket. A sok ember szerint, aki a neten van fenn, mind ilyenek.
5/12 anonim válasza:
írhatnék egy regényt is de megpróbálom röviden: én már megszoktam. szokd meg te is. az ilyen embereket le kell szarni, mást nem érdemelnek. a dolgaidat meg próbáld meg megoldani segítség nélkül. ne te idegesíts magad amiatt hogy más emberek milyenek. nem mondom, hogy ne segíts másokon...de én nem segítek, nem érdemlik meg. na jó, aki tényleg kiérdemli valamivel, annál ok. remélem segítettem
6/12 anonim válasza:
Én ezért sz4rok le mindenkit... régen én is olyan önzetlen, segítőkész voltam mint te... de semmi haszna nem volt, ezért kb. 10 emberből 6 utál, de az a maradék 4 a tűzbe tenné a kezét értem :)
Am mi a probléma bővebben?
7/12 anonim válasza:
Mert a legtöbb ember csak magával foglalkozik. Nem érdekli, hogy a másik mellette megdöglik. Az a lényeg, hogy neki jó legyen.
8/12 anonim válasza:
velem is ez volt ki szelektáltam ezeket az embereket és rá jöttem hogy nincs 1 barátom se :( ez a rideg valóság
9/12 anonim válasza:
Én meg beszólok mindenkinek és nem is lehet számítani rám, mégis mellém áll mindenki, mert én vagyok a környéken a kis lelkisérült, aztán mindent eltűrnek és sajnálnak. :D
10/12 anonim válasza:
Senkire nem lehet számìtani. Csak magunkra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!