Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat vagy barátság?
Figyelt kérdés
Adott egy férfi és egy nő, jól kijönnek egymással,mondhatni barátok, mindent megbeszélnek, de nincs fizikai kontaktus. A nő mélyebben érez, a férfi tudja, de azt mondja, neki csak baráti érzelmei vannak. És most jön a de... Az elmúlt 2-3 hétben a férfi viselkedése változott az eddigiekhez képest, mintha változás lenne az érzéseiben. A testbeszéde is erre utal. A feszültség érzékelhető. Mintha nem tudná eldönteni, mit is akar valójában. Valódi véleményeket szeretnék, és ha van itt 35+-os férfi, az érzelmesebb típusból, talán elmondhatná mi játszódik le ilyenkor egy férfi agyában. A történethez hozzátartozik, hogy a nőnek kapcsolata van, bár meglehetősen rossz. A tanácsokra a gerincességről stb... nem vagyok kíváncsi,köszönöm.2015. szept. 13. 10:27
1/1 anonim válasza:
Nem vagyok 35+ de az erzemesebb tipushoz tartozom .Meg ha szeret is ne vard mar el konyorgom hogy radmozduljon es ne csak baratok legyetek ha neked kapcsolatod van az teljesen mind1 h szar a kapcsolatod .En szerintem ereznek irantad szerelmet is de meg ha igy is lenne azt mondanam csak baratsagot erzek mert ott van a kapcsolatod .Nezd meg ha a mostani kapcsolatodbol kilepsz akkor nyitottabb lesz feled ilyen teren es akkor lehet tobb is koztetek .De eleve ezt nm ertem miert vagy kapcsolatban ami mellesleg nm mukodik ha mas pasit szeretsz ? Az a kapcsolat csak neked es a masik felnek is rosz szakits vele vagy felejsd el ezt a jo baratot a ketto nm megy egyutt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!