Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meg lehet itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg lehet itt olyan embereket is ismerni akikkel több is kialakulhatna (személyes találkozás, barátság, kapcsolat), mint az, hogy váltotok pár levelet?

Figyelt kérdés

Érdekelnének a tapasztalatitok, ki mit élt át itt, milyen embereket ismertetek meg itt ? Pozitív vagy negatív ?

Ha úgy adódna, ismerkednétek még itt levelezésben, ha véletlen összeakadsz olyannal aki szimpatikus neked ?

A válaszolok életkora, és nemi hovatartozása is érdekelne.

2015. júl. 3. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyik exemmel itt ismerkedtünk meg. Alapvetően vannak itt azért (még a kategóriában is, milyen meglepő) értelmes emberek, néha megtalálnak a "jó a s*gged, kő kóla?" típusok, de hát nagy ügy. Azért, volt már rá példa, hogy kellemesen csalódtam válaszolókban is, és igen, mint mondtam, egyszer másfél évig jártam valakivel innen az oldalról. Szóval, szerntem lehet, hogy a fő kérdésedre válaszoljak :)

22/N

2015. júl. 3. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Meg. Van innen barátom. Igaz csak neten, mivel ő Angliában él, de tartjuk a kapcsolatot heti szinten.
2015. júl. 3. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Én a 2 legjobb barátomat itt ismertem meg. Egyik fiú, a másik lány. Ez mondjuk csak barátság, de ha erre lehet itt embereket találni, akkor biztos vagyok benne, hogy párkapcsolatra is. A barátkozáshoz is az kell hogy értelmes,normális, szimpatikus legyen a másik. A fiúval csak évente 1-2x találkozom mert az ország másik felében lakik, de neten folyamatosan beszélünk. A lány szerencsére pesti mint én és állandóan együtt lógunk. Nagyon szeretem őket, tök egyedül lennék nélkülük. Szóval meg lehet itt ismerni embereket.

25/L

2015. júl. 3. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát, általában nem rajtam szokott múlni; de egyébként lehet kapcsolatokat kialakítani. Vannak normális emberek is ezen az oldalon.

Viszont valamiért egy idő után megszűnik a levelezés... például a minap leveleztem elég hosszan egy Münchenben élő leánnyal, aztán egyik pillanatról a másikra eltűnt. Aztán az ilyenekből már kezd egy kicsit elegem lenni...

27/F

2015. júl. 3. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan kapcsolatom ami itt indult. (3 évig tartott)
2015. júl. 3. 22:09
 6/7 opened paradise ***** válasza:

Volt innen barátnőm...

Nem zárkózom el semmi elől sem,itt is lehetnek normális emberek.

2015. júl. 3. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Találkoztam innen több lánnyal is (4-5 kb). Van olyan, akivel jó barátságban vagyunk egy-másfél éve.
2015. júl. 4. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!