Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy nem is ő fél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy nem is ő fél, hanem én?

Figyelt kérdés

eleinte úgy gondoltam, hogy egy lány azért nem akar tőlem semmit, mert nem tetszek neki, meg fél találkozni.

most viszont szerintem megváltozott irántam a véleménye, elhívni valahova viszont most én félek...itt most fejben elképzelve tudom hogy miket mondjak neki randin...mert tudom hogy mi jön be neki.

De amikor oda kerülök akkor néma csend és hulla szag lenne úgy érzem :D Volt már több csajom is, meg szűz se vagyok már, de mégis...Lehet hogy azért van ez mondjuk, mert magamhoz mérten nagyon nagyon jó nő..

2015. jan. 2. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet
2015. jan. 2. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Meglehet.
2015. jan. 2. 09:43
 3/6 A kérdező kommentje:
és mit kéne csinálnom hogy ne féljek ?
2015. jan. 2. 09:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Jobb félni, mint megijedni!
2015. jan. 2. 09:45
 5/6 NewFreeee ***** válasza:
Ha elolvasod a kérdésed alatti magyarázatot meg is válaszoltad a saját kérdésed... Voltaképp meg ezért kell először is személyesen találkozni párszor randi előtt, mert randin egy szót nem tudsz majd vele váltani az esetek többségében, ami azért elég ciki... Vidd el sétálni, közben ugorjatok be egy kávézóba, forrócsoki, vagy valami, esetleg közben valami bűvésztrükk a bögrével meg a kanállal vagy mit tudom én, legyél már kreatív, ne hívjuk el helyetted? Nem csak beszélni lehet egy randin, ne legyél unalmas, ennyi a lényeg... Törekedj arra, hogy jól érezze magát a társaságodban és ne unatkozzon, jó kedve legyen ez idő alatt. (Ha pont akkor menstruál, akkor vagy beszoptad, vagy nem. Mindenkire másképp hat, van aki ingerlékeny, van aki hisztis, van aki érzelgősebb és még azon is képes sírni, ha azt mondod neki, hogy alma) Ami még fontos, hogy ha úgy érzed, hogy már nem igazán van téma, kifogytok a beszédből, vagy éppen nyomkodja a telefonját, esetleg a testbeszéd nem azt mutatja amit kéne, köszönj el. Elég mély benyomást tud kelteni a nőkben, ha valakinek a társaságában jól érzik magukat, viszont az még mélyebbet, ha ez nem így történik! Rengeteg módja van annak, hogy egy randin témát keress. Tegyük fel mondjuk látod, hogy a sapkáján van egy kitűző, és áll rajta valami. Biztosan nem viccből tette oda. Vagy mondjuk nem tudom, reggel van még ehhez... Térképezd fel először, és már is van rengeteg téma. Ne sablonnal menj mert az uncsi és csak idegeskedsz tőle, hogy úristen elfelejtetted a 76 db tételt. Improvizálj. Remélem segítettem.
2015. jan. 2. 09:58
 6/6 A kérdező kommentje:

már többször találkoztunk, elhívtam már mindenfele, táncoltam is már vele, meg ölelés, puszi, és csók is volt már :)

de álmaimban mégsem tudom elképzelni, hogy pont én jövök be neki.

2015. jan. 2. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!