Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak. Járnátok, lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak. Járnátok, lennétek komoly kapcsolatban egy szép, fiatal nővel, akinek van egy egészen kicsi gyereke?

Figyelt kérdés

Persze fiatal ,normális ,helyes férfiakra gondolok ,nem 50 évesekre vagy született balekokra és nem szexkapcsolat lenne ,hanem komoly ,akár együttéléssel.

Van normális férfi aki "bevállal" (nem anyagiakra gondolok) ,illetve felvállal egy nőt ,gyerekkel?Vagy csak az olyanok ,akik már idősebbek ,vagy defektesek?Jó ,tudom 40 felett ez már nem nagy kaland ,de 23-30 közti korosztály véleménye?

2015. szept. 12. 00:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szerintem Feri az 57 eves meleg sem jarna veled
2015. szept. 12. 07:50
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Majd ha nem ilyen stílusban beszélsz a férfiakról,akkor lehet róla szó. Normális, helyes férfi kell neked,aki nem született balek. aha, oké, ha te annyira menő vagy, akkor hol van most a gyerek apja, miért nem tudtad megtartani?
2015. szept. 12. 08:12
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

Drágám, tudod, ki a defektes?

Akinek csinálnak egy gyereket a nyakába, aztán faképnél hagyják. Na, ez a defektes, nem egy befutott, 40-50 éves orvos, ki esetleg párt keres...

A kritériumaidnak egyébként megfelelnék, de Te az enyéimnek nagyon nem. Én nem a gyerek miatt.

2015. szept. 12. 09:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de milyen hangnemet engedsz meg magadnak? Lenézed a férfiakat, mert otthagytak? Lehet, hogy el kellene gondolkodni azon, hogy miért tették. Nos, én jelenleg nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen helyzetű nővel komoly kapcsolatot kezdjek, de még szexet sem, mert kísértheti a múltja, a volt pasas színre lépése. Nekem pedig tiszta érzelmi hátterű nőre van szükségem, és olyanra, akivel bármikor talizhatok, bármit csinálhatok, nem a gyermek függvénye. Plusz, a legtöbb nő pótapát keres ilyen esetben.
2015. szept. 12. 10:05
 15/20 anonim ***** válasza:
"NEM, NEM SOHA!"
2015. szept. 12. 10:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez nő függő lehet a gyerkőc normalis ,ha az anyja ... nem akarom megbántani.Ez személyiség függő !!!
2015. szept. 12. 11:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Rossz hírem van: fiatal ,normális ,helyes férfiak nem szívesen tutujgatják más fattyát. Ahhoz a csajnak nagyon rendben kell lennie kívül, belül. A hozzád hasonló beképzelt némbereknek be kell érniük az idősebb korosztállyal.
2015. szept. 12. 17:02
 18/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ,csak olvasni kéne már megtanulni ,amugy semmi gáz
2015. szept. 12. 23:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Velünk biztos,hogy nincs is semmi gáz, ellentétben veled.
2015. szept. 12. 23:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen, nem elég vén és ocsmány, persze hohgy nem kell! Amúgy szeretik a minél lepukkantabb nőket, azt hitték, te is az vagy, de nem:)
2015. okt. 6. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!