Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A félénk fiúknál ez, hogy van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félénk fiúknál ez, hogy van?

Figyelt kérdés

Van 1 fiú,aki már elég régóta tetszik.(egy évvel fiatalabb nálam) Azt vettem észre régebben,hogy elég gyakran néz,ezért elkezdtem én is nézni,de azóta már nagyon megtetszett. Van pár elég érdekes dolog pl:

- messziről néz,de közelről nem

-próbálja elállni az utam

-próbál mindig velem szembe lenni

-arra sétálgat,ahol én vagyok

-próbál a barátaimon keresztül megismerni

DE LEHET,HOGY EZ MIND CSAK VÉLETLEN!

Persze hajtott a kíváncsiság,hogy milyen lehet ez a srác,és azt hallottam róla,hogy elég zárkózott tipus. (félénk,nincs sok barátja stb.)

Szóval szerintetek ezek a dolgok jelenthetnek valamit?

És,ha igen,mit tegyek,úgy,hogy ne nagyon égjek be?

Köszi a választ!

2010. márc. 12. 18:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tudom,netes ismerkedéssel már én is megszívtam.
2010. márc. 12. 19:03
 12/18 anonim ***** válasza:

nem véletlen XD

ha meg tetszel neki akkor nyugodtan kezdeményezz vele valahogy beszélgetést...

2010. márc. 12. 19:03
 13/18 A kérdező kommentje:
És,azt honnan tudnám,hogy tetszek-e neki?
2010. márc. 12. 19:05
 14/18 anonim ***** válasza:
És mi honnan tudjuk?
2010. márc. 12. 19:09
 15/18 A kérdező kommentje:
Na ezaz :D:D:D
2010. márc. 12. 19:11
 16/18 anonim ***** válasza:

te tetted fel a "

A pasi, miért állja el mindig az utat, amikor meglát? XD Meg miért áll mindig velem szembe?" c. kérdést...

2010. márc. 12. 19:16
 17/18 anonim ***** válasza:

kérd meg egy barátod gogy téged is meg őt is hívja meg és ha eljön akkor mássz rá :D

ha nem akkor lehet 1-2 eljárás pl

írsz neki 1 levelet és bedobod a postaládába név nélkül

ezt 1 párszor megcsinálod, utalgatsz rá a suliban vagy nem tom hogy hova jártok aztán 1X csak észre veszi h te vagy :D

2010. márc. 12. 19:17
 18/18 anonim ***** válasza:
basszus csajszi. onnan tudod h néz. és hogy arra sétál ahol te vagy. azért néz csak messziről, mert fél h közelről túl feltünő lenne. nem így viselkedik vki akinek nem tetszel...
2010. márc. 12. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!