Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek undorító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek undorító vagy izgató a nyelvpiercing?

Figyelt kérdés

Fiúk ha egy csajnak van nyelvpiercingje akkor az izgató vagy undorító??

Vagy jó simán?

kort is pls:D

2010. márc. 12. 14:59
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%
Ez a hülyeség kezd megin divat lenni, mint a basszábamintazállatmindenhétvégén, vagy vasaldahalyadmeazmenő. Értelme nincs, jukas leszel, pozitív mellékhatása sincs, és még pénzt is kérnek érte. Nem tartom undorítónak, de nekem nem kellene olyan barátnő, akinek pirszingje van. Nem akarnék egy darab fémet nyalogatni a szájába.
2010. márc. 14. 23:30
 32/38 anonim ***** válasza:
nemrossz
2010. márc. 14. 23:36
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy a nyelvemben, az orromban, az ajkamban, a köldökömben és 12 a fülemben...és 1ik sem zavar...sztem nem gusztustalan és nem fájtak, én már másnap tudtam rendesen kajálni a nyelvemmel is...am mindenkinek más...lehet fog fájni neked, lehet nem...lehet hamar begyógyul, lehet nem...majd kiderül, ha megcsináltatod...vmelyik pasinak amúgy bejön, vmelyiknek nem...a mostani párom azt mondja ő nem érez semmi extrát...vki már csókolózásnál tökre el volt ájulva tőle...23/L
2010. márc. 14. 23:45
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

egyértelműen izgató:D

17F

2010. márc. 15. 00:00
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem undorító, valaki kitalálta, és most mindenkinek az van, akadna a torkukon:D

Hozzátok divatba a kolumbiai nyakkendőt helyette, és csináljatok azt magatoknak!;)

2010. márc. 15. 00:40
 36/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...

szeretnék orr piercinget is de ott nagyon fájdalmas amikor átszurják és én szeretném ha lönének:D

2010. márc. 15. 12:44
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
az ilyen embereket tarkónlőni kéne, nem pirsziget lőni beléjük :D
2010. márc. 15. 14:45
 38/38 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. márc. 15. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!