Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek undorító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek undorító vagy izgató a nyelvpiercing?

Figyelt kérdés

Fiúk ha egy csajnak van nyelvpiercingje akkor az izgató vagy undorító??

Vagy jó simán?

kort is pls:D

2010. márc. 12. 14:59
1 2 3 4
 21/38 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Mind3 kell:D

Amúgy igen, fáj. Nekem eléggé fájt.

Utána egy darabig nem tudsz enni rendesen. Beszélni sem... Egy darabig nagyon fáj, később pedig reggelente egy picit amig megmozgatod (legalábbis nekem).

3 éve van meg, most írtam komit, tehát ez azt jelenti, lehet vele enni (nem haltam éhen). Még esetleg valami?:)

(ez egyszerre voolt felelet a kérdezőnek illetve a válaszban kérdezőknek XD )

2010. márc. 12. 17:52
 22/38 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2010. márc. 12. 18:41
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
minek az? de most tényleg, mi a jó retek francér jó?????????
2010. márc. 12. 19:58
 24/38 A kérdező kommentje:
mert jól nézz ki:D
2010. márc. 12. 20:07
 25/38 anonim ***** válasza:
0%
hát szerintem ennél undorítóbb nincs is-.- aki kitalálta legszivesebben felakasztanám...
2010. márc. 13. 12:00
 26/38 anonim ***** válasza:
Csak annyi hogy sztájlos. Nem értem mi a jó benne.Az is kiakasztó amikor egy szórakozóhelyen mindenkinek ugyanolyan a haja :D Ennek annyi hasznát tudom elképzelni hogy egy nagyon durva partyba neonzölden világító pircinggel ugrálsz nyitott szájjal és ezért nem kell a kezedbe fogni a világító vackot:D
2010. márc. 13. 13:04
 27/38 A kérdező kommentje:
én átlátszót szeretnék:DAzt tök jó mert azt érezni lehet csak:D
2010. márc. 13. 14:06
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Ohh szerintem tök jó. Nekem nagyon tetszik. Egyébként ha neked tetszik és bevállalod, ne nagyon érdekeljen más véleménye, van akinek tetszik van aki unodorodik tőle.

Mindenesetre nagyon bejön nekem a nyelv [pirszing]. 20/f

2010. márc. 14. 22:49
 29/38 anonim ***** válasza:
Nekem is volt,voltak csajaim ,akiknek volt.Szerintem sz@rt se ér.Nem nyaltam jobban,nem szopt@k jobban.Zavar az evésbe,utálom,ha valaki kidugdossa folyton.volt ,hogy véletlenül ráharaptam,ami fájt vagy csóknál zavart.Egyszer lenyeltem alvás közbe az egyik végét.És qrvára idegesít amikor tizenéves csírák a nyelvüket dugdossák,zörögnek a fogaikon.És rohadtul egészségtelen.Amikor kivettem hosszú idő után olyan volt,mint hirtelen leszokni valami idegesítő dologról vagy mint amikor leveszik a gipszed.28F
2010. márc. 14. 23:16
 30/38 anonim ***** válasza:

12:00

Még szerencse, hogy vannak ilyen nyitott, legkevésbé sem primitív emberek.

AMúgy csak egytanács: ha nem lennél ekkora suttyó, akkor sokkal hitelesebbnek tűnnének azoka a válaszaid, amikben csak simán a véleményedet mondod el.

2010. márc. 14. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!