Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még egy ilyen undorito pasit, mit tennétek?
Szerintem csak az történt, hogy rossz ablakba írta a szöveget.
Ezt inkább valami haverjának szánta.
Nem lehet?
és ha csak azt akarta megtudni, hogy hogy reagálsz egy ilyen dologra?
"féltékennyé" akart tenni, hogy esetleg lépj felé, valld be neki h össze akarsz vele jönni meg ilyen marhaságok...
Két lehetőség van.
1. Vagy rossz ablakba írta a szöveget és nem neked szánta, de ebben az esetben is nyilvánvaló, hogy akkor több lánnyal kavar egyszerre, ami neked nem a legjobb hír.
2. Szimplán szociopata vagy tudathasadásos, ami megint nem a legjobb hír.
A helyedben még annyit megkérdeznék tőle, hogy mi volt ez a dolog. Mert hogy mi nem fogjuk kitalálni az is biztos, csak tippelni tudunk. Ezt ő tudja. Viszont ha írsz neki, és megmagyarázza, akkor légy szíves oszd meg velünk, mert tényleg kíváncsi vagyok!
Amúgy a reakciód teljesen jogos és normális volt ebben a helyzetben. 29F
Milyen egy undorító fickó egyébként.
És a legszomorúbb az egészben, hogy ezek tudnak a legjobban bókolni.
Ki tudja, már hány nővel csinálta meg ugyan ezt?
hát ilyesmiben nekem is volt részem, s aztán magyarázatot kértem, erre meg ő jól kitekerte a sztorit, hogy de ő mégis engem szeret meg stb....
Kérjél magyarázatot, de valószinű, hogy megpróbál valami kamu dumát beadni neked. Miután magyarázatot kaptál add ki az útját, mert ha már a kezdetek kezdetén igy viselkedik, nem hinném, hogy továbbra is megbizhatnál benne ezek után. Lehet nehéz lesz elküldened őt, de inkább ezt tedd, mintsem magadnak okozzál fájdalmat...
Szerintem ne bocsáss meg neki, mert aztán lehet még jobban magába bolondit, s lehet túl későn veszed majd ésszre, hogy csak szemétkedik
hagyd a francba.. egyértelmű, hogy hülyít.
sztem jobb lenne,ha élőben keresnél magadnak párt, mert a chat ablak másik oldalán bárki lehet, és bármit leírhat..
ennyi erővel én is lehetek egy szívtipró 20 éves srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!