Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még egy ilyen undorito pasit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még egy ilyen undorito pasit, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Noszoval a torténet a kovetkezo: egy ideje cseteltem egy pasassaln egészen jol indult , szép lassan ebbol napi beszélgetés lett, majd késobb telefonok.Még késobb mindenféle romatikus gondolatok a részérol: " ha itt lennél, most kéz a kézben szeretnék veled sétalni, meg csokollak", meg egyéb baromsagok, spontan sms-ek tole, melyekben igy meg ugy hianyzom neki, meg ram gondol, stb... ( ja igen.. egyikunk sincs mar tinédzserkorban..) Tény, hogy sikerult valamennyire levennie a labamrol, kulonosen, hogy mar a személyes talalkat tervezgettuk. Erre, durvan brutal csavar a nagy romancban, tegnap msn-ezés kozben benyog egy ilyet:"Elég sz*rul vagyok mostansag.. " Kérdem, miért? Erre a pasi: " honapok ota leveleztem egy lannyal, és mar nem ir egy hete, megharagudott ram.. Azota nagyon rosszul vagyok, nagyon nehéz tultenni magam rajta,még most sem sikerult. " Erre én szépen kiléptem az msn-bol, par oraval késobb kaptam egy emailt tole, amelyben leirja, nem érti, miért léptem ki, meg nem akart errol beszélni velem, mert tudta, hogy megbantva érezném magam. A levelet pedig igy fejezte be: Mint mindig, most is lagyan csokollak, hianyzol, holnap ujra beszélunk?" WTF????? Halal komolyan mondom, csak lesek mint a moziban.. Ti mit reagalnatok ? Mit tennétek? Hogyan kuldenétek el ezt a fickot a p****ba??
2011. szept. 10. 16:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen történetem...ott a srác "tesztelt", hogy mennyire vagyok féltékeny..de mivel nem érdekelt különösebben..bevallotta, hogy csak szivatott. Na mondom, ez marha vicces..
2011. szept. 12. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!