Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiúnak miért a buta lányok jönnek be?
Mielőtt még lehurrognátok elmondanám, hogy magamat nem gondolom okosnak.
Ez a kérdés akkor fogalmazódott meg, mikor már többedik ismerősömtől (fiú, vagy egy lány ismerősömtől, akinek fiúhaverja mondta) hallom, hogy mindegy, hogy milyen belülről, ha amúgy jó a melle, a segge, szeret szopni, anál...
Eleinte csak nevettem rajtuk, mert mondom biztos csak valami irónia, vagy ilyesmi, de mikor egy rokonom, aki amúgy teljesen intelligens, okos, tanult férfi, egy nyávogós, szőke, agyonszolizott (narancssárga volt a bőre!!!), hosszú-karmos nőt mutatott be a családnak, aki egy átlátszó cicanadrágban volt (vörös-masnin tanga volt rajta), meg egy apró toppban. A családnak az arcára fagyott a mosoly.
Szóba jött Dickens, ő megkérdezte ki az. Viccből mondtam, hogy vízilabdázó, és elhitte...
Tisztázzunk több mindent. Lehet, hogy irigységből írtam, amit írtam, igen, mivel nem tartom magam szép lánynak. És ha már szexualitás témában írom ki a kérdésem: igen, szeretem a szexet, nálam egyedül az anál probléma, de eddig még nem is követelték tőlem. Viszont ezeknek a lányoknak nyilván több a gyakorlatuk. :D Miért látok rengeteg férfit ilyen nővel, akiben már annyi... pénisz járt? Csak a külcsín a fontos?
Ráadásul panaszkodnak sokan, hogy a nőnek csak a pénz kell... hát, mi nem vagyunk gazdagok, hónap végére fillérezzük a kaját, de egy pasim sem volt gazdag és soha nem kértem tőle felesleges dolgokat. Sőt, igazából mindent magamnak fizettem, ha valamit kaptam, azt önszántukból adták nekem.
A rokonom, akinek azért több pénze van, veszi a sok hülye ékszert, meg ruhát, cipőt ennek a nőnek. Kérdem én: megérdemli? Még ő maga is mondta, hogy nem az eszéért szereti a nőt...! MEg hogy jövő ilyenkor már nem hiszi, hogy együtt lesznek. Én el nem tudnám képzelni, hogy valakivel nem tudnék könyvekről beszélgetni, vagy sok, elgondolkodtató dologról (tudom,tudom, ez nagyon unalmasnak tűnik), mellette oké, bulik, meg szórakozás...
De miért a buta, de mutatós lányok kellenek a legtöbbeteknek?
Csábításból jeles:
Te vagy az ócska ringló.
Igazából a 30 körüli nők jönnek be nekem, azaz pár évvel idősebbek, mint én. Mindig idősebb barátnőm volt, mert a korosztályombeliek, vagy a nálam fiatalabbakkal nem mindig jöttem ki jól. Komolyabb vagyok az átlagnál, egészen más dolgok foglalkoztatnak, mint a lét kérdései, világ helyzete, pszichológia, önismeret stb. Ilyenekről általában a nálam időseb nőkkel tudok beszélgetni, elmélkedni. Nem vagyok bulizós, így az egyetemen ismertem meg az eddigi barátnőimet. Tehát kulturáltabb közegekben. De nem sznob közegekben.
Az a 3 terület, amelyik fontos a jól működő kapcsolathoz megítélésem szerint:
Lelki sík: érzékeny legyen a rezdüléseimre, magyarul empatikus alkat legyen, akinek nem kell mindig megmagyaráznom az érzéseimet, elég olykor a non-verbális kommunikáció is ahhoz, hogy tudja, mi a pálya. De, megbeszélni is lehessen vele az érzéseket, gondolatokat sértődékenység nélkül. Gyengéd legyen, szenvedélyes, kifinomult nő, aki tudja, hogy nő, nem játssza túl a szerepét, viszont felismeri azt, hogy olykor egy higgadt vitatkozással többre megyünk, mint a söpörjünk mindent a szőnyeg alá elvvel. Alkalmazkodó, fészekrakó típus (nem csak az én anyagi/lelki terheimre alapozza ezt, hanem megosztva).
Szellemi sík: komoly, mély beszélgetéseket, életkérdéseket, célokat, terveket is meglehessen vele vitatni. Érdekelje a miértek, ne érje be kapott válaszokkal. Kutasson, keressen az okok-okozatok után, ne másra kenje a dolgokat, hanem ismerje fel, ha maga is tud tenni valamit. Lehessen vele humorizálni, ne sértődjön be egy kisebb szarkazmuson sem, bár alapvetően nem jellemző a szarkazmus rám. Legyen kíváncsi természet, mert engem is sok minden érdekel. Tudjunk beszélgetni egy jó könyvről is néha, máskor együtt nevessünk a legidiótább helyzeteken is. Magyarul tartson valahová a kapcsolatunk szellemi szinten is.
Fizikai sík: spontán (nem csak szexben), játékos (nem csa kszexben), szexuálisan túlfűtött, kezdeményező, kísérletező, kommunikatív az ágyban, visszajelzéseket ad, nyitott, szenvedélyes típus. Egészséges értelemben vett őrültségekre is nyitott legyen, amik persze közös megegyezés kérdése. Pl. ha én poénból meg akarom próbálni kisminkelni a nőt, meg kirúzsozni, körmeit kifesteni, ne savanyú képet vágjon, hanem legyen benne, nevessünk ilyeneken is hatalmasakat. :D Ez most csak egy példa. Vagy, ha akarja, poénból beöltözök a női ruháiba is otthon, hogy röhöghessen rajtam. stb. :D Szigorúan négyszemközt. Most extrém példákat hoztam. Hasonlókra gondolj. :P
Vagy vetkőzös póker, társas, ivás otthon stb. Játékos dolgokra vevő legyen. Nem kell, hogy pörögjön mindig, de legyen partner túrázásban, néha menjünk el bringázni, ping-pongozni stb. Tehát ne a telefonját nyomkodja egész nap. Legyen aktív.
A butabb nokkel azt csinalnak a ferfiak, amit akarnak. Arrol nem is beszelve, hogy elhisznek mindent. Kevesbe van tartasa egy butabb nonek, mig egy okos, szep noben van tartas, tudja mit akar, es nem ugrik olyan hamar bele mindenbe.
22L
Köszönöm a válaszokat!
Bár nem értem, miért, de sok válaszomat törölték, elnézést, ha valakit megsértettem velük, bár... még csak egy sértő szót sem mondtam bennük. :)
16 - én jóformán ilyen vagyok, annyi különbséggel, hogy én viszont a szarkazmust nem csak hogy elviselem, hanem jóformán létszükségletem. :D A legjobb haverjaimmal mindig beszólogatunk egymásnak és soha nincs sértődés, viszont annál több nevetés. :)
Valamint én ugyanilyen férfiakat keresek körülbelül. Humor, megfelelő érzékenység és intuíció, valamint intelligencia és műveltség. Nagyonnagyonnagyon nagy vonalakban megfogalmazva. :)
Örülök, hogy vannak férfiak, akiknek fontos ez is. :)
18-erősen általánosítottál, de nem lehetek mérges rád, hiszen én is ezt tettem a kérdésemmel valamilyen szinten. Ezért utólag is elnézést!
Mindenkinek köszönöm a válaszát! :)
JA, és annyi, hogy én közelebb vagyok a húszhoz, mint a 30-hoz, szóval azért az sem igaz, hogy huszonéves lányok ne lehetnének érettebbek.
Velem is valahogy ez történik. Nem vagyok oda az idősebb pasikért, de valahogy mindig több évvel idősebb férfival jöttem össze (jó, eddig két barátom volt), mert a velem egykorúakat mindig más érdekli. A divat, a bulik stb... ez is az élet része, de nem a legfontosabb. Sőt, a divat nagyon minimálisan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!