Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket vonzanak, a buta de kedves és szép lányok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 17:32
2/20 anonim válasza:
Sajnos nekik ilyen kell. Esetleg a buta, de szép. Ha egy lány okos, vagy képes egy vitában felülkerekedni, attól irtóznak. Tapasztalat.
4/20 anonim válasza:
Ha nem nagyon buta akkor nincs gond. Én se vagyok atomfizikus. :D A magamhoz való eszem megvan, aztán szarok bele ki mit gondol, ennyi. :) 21/F
5/20 anonim válasza:
Vonzani ugyan nem vonz, de azon, hogy buta lehet változtatni.
Az már más kérdés, hogy kihez vagy mihez képest buta, kedves és szép. :)
6/20 anonim válasza:
a humoros de naiv az jobban - csakaz meg ritka:(
7/20 anonim válasza:
Szia Igen!
Azért mert ha egy lány egy vitában felül tud kerekedni, attól félünk. Mert félünk az okoskodó csajoktól, és inkább jobban szeretjük a kedveseket, főleg ha szépek, és buták.
8/20 anonim válasza:
Szexre jöhetnek, kapcsolatra azért elvárok annyi intelligenciát, hogy beszélgetni lehessen vele.
9/20 anonim válasza:
Azért én szeretem, ha egy nővel lehet intelligensebb stílusban csipkelődni, meg csak úgy általában, ha meg tud győzni az igazáról, nem pedig csak "azért, mert azt mondtam" alapon dönti el a vitát, de a buta, viszont szép és kedves lányokkal sincs bajom. Meglennék olyannal is, nem bánt az senkit. :)
10/20 anonim válasza:
Jobban vonz, mint egy okos, szép de flegma lány....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!