Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket vonzanak, a buta de kedves és szép lányok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 17:32
11/20 anonim válasza:
Igen :) 23/f írj, ha ismerkedni lenne kedved :)
12/20 B.G 88 válasza:
Ez a legjobb párosítása a dolgoknak :D
13/20 Oops! válasza:
Nem! Jobb szeretem, az intellektus alapú kapcsolatokat. Engem nem zavar, ha okoskodó lányt találok, hisz jómagam is űzöm ezt a műfajt. Ahogy fentebb is írták a "mert csak" semmilyen vitában nem releváns érv, vitatkozni, meg szeretek. Ehhez pedig szükségeltetik némi tájékozottság.
A szépség relatív, de az agyamra mindenképp hasson.. ((:
14/20 anonim válasza:
Attól függ, hogy buta. Ha picit naiv, "aranyosan" buta, az édi.
15/20 anonim válasza:
Azt a rohadt, ilyen alacsonyan van a szint itt gyk-n? Vagy csak nem jártatok még buta lánnyal...
16/20 aladar12 válasza:
attól függ milyen szempontból buta. meg hogy mennyire. de legalább a butaságot lehet "gyógyítani"
17/20 anonim válasza:
Ok, hogy külsőre szép meg rendes, de ha buta nem sok közös témánk lenne. És úgy nem tart sokáig semmi.
18/20 anonim válasza:
Attól függ, mennyire buta. Egy darabig jártam egy csajjal, aki minden második mondatomba belekérdezett, hogy mit jelent valamelyik szó, amit mondtam. Hosszú távon elég irritáló volt.
20/20 anonim válasza:
Jesszus, ez nagyon igénytelen :( Remélem, egy ember adta a válaszokat, különben kiderül, hogy tényleg jobban jár az ember lánya, ha teszi a butát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!