Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne ezek körül járjanak a gondolataim? Tudnátok tanácsot adni?
Már nagyon szeretnék babát, egyre többet gondolok rá. Anyagilag megtehetnénk a férjemmel, mert van félretett pénzünk, viszont nem saját lakásban élünk, csak béreljük.
A saját lakás reménye még arrébb van, még gyűjtögetnünk kellene és ez még jó pár évbe is beletelne. Nem tudom, hogy addig tudnék-e várni a babával, ha már most kb napi szinten eszembe jut, hogy szeretnék.
Nem tudom, hogy megéri-e belevágni egy albérletbe vagy várjuk ki a saját lakást és legyek addig türelmes?
Meg a saját lakás is olyan, hogy most nem tudom 100%-ig megjósolni, hogy 3 év múlva lesz-e már saját vagy sem, mivel egyik hónapban többet, a másikban kevesebbet tudunk félretenni.
Elnézést, elírtam.
Szóval nem tudom, hogy most megéri-e belevágni a babaprojektbe vagy gyűjtsük össze a pénzt a saját lakásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!