Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne ezek körül járjanak a gondolataim? Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Már nagyon szeretnék babát, egyre többet gondolok rá. Anyagilag megtehetnénk a férjemmel, mert van félretett pénzünk, viszont nem saját lakásban élünk, csak béreljük.

A saját lakás reménye még arrébb van, még gyűjtögetnünk kellene és ez még jó pár évbe is beletelne. Nem tudom, hogy addig tudnék-e várni a babával, ha már most kb napi szinten eszembe jut, hogy szeretnék.

Nem tudom, hogy megéri-e belevágni egy albérletbe vagy várjuk ki a saját lakást és legyek addig türelmes?

Meg a saját lakás is olyan, hogy most nem tudom 100%-ig megjósolni, hogy 3 év múlva lesz-e már saját vagy sem, mivel egyik hónapban többet, a másikban kevesebbet tudunk félretenni.

2015. szept. 7. 11:50
 1/3 A kérdező kommentje:

Elnézést, elírtam.

Szóval nem tudom, hogy most megéri-e belevágni a babaprojektbe vagy gyűjtsük össze a pénzt a saját lakásra?

2015. szept. 7. 11:52
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább lelépnék innen, ameddig a migráncsok nem falják fel egész európát és lesznek tele a hírek öngyilkos merénylőkkel.
2015. szept. 7. 12:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha fix az albérlet, és nem kell olyantól tartani, hogy pl. eladják a fejetek fölül és máról holnapra menni kell, akkor bátran belevághattok - ha a férjeddel meg tudsz egyezni, hiszen ez közös döntés kell, hogy legyen. :) Hiszen a saját lakásnak is annyi a lényege, hogy fix biztonságos háttér, ha ez itt is megvan, akkor nem kell, hogy akadályozó tényező legyen.
2015. szept. 7. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!