Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ilyen gondolataim?
Figyelt kérdés
Soha nem gondoltam bele abba hogy bi vagy meleg lennék, undorodom tőle ha belegondolok, és igazából azt nem mondom hogy utálom a melegeket de azért nem igazán viselem el őket. Van barátnőm is, minden oké volt eddig a kapcsolatunkkal. Viszont most jött egy fiú az osztályba akivel elkezdtem haverkodni és teljesen felkavar, nem tudom van benne valami. Először csak erősebben dobogott a szívem ha vele beszéltem, múltkor meg már azon kaptam magam, hogy azon gondolkozok milyen lehet vele csókolózni. Utána észbe kapok és tökre kiakadok hogy ilyen dolgok az eszembe jutnak. És az a furcsa hogy csak vele mással nem. De miért??
18/f
2015. márc. 4. 20:12
1/4 anonim válasza:
Ez de aranyos :))) Teljesen normális, nyugi :) Annyi az egész, hogy az átlagnál szimpatikusabb Ő Neked. Nem kell így megijedni :D 18/L
2/4 anonim válasza:
Beleszerettél :3 vagy olyan sexy hogy megfordulnak ilyen gondolatok a fejedben tőle.
3/4 A kérdező kommentje:
De hogyan szerethettem bele ha nem vagyok meleg? Ha mondjuk belegondolok hogy szexelünk akkor kb. elhányom magam annyira undorítónak találom, de közben meg mégis akarom hogy megérintsen, hogy megcsókoljon. Váá megőrülök.
2015. márc. 4. 20:28
4/4 anonim válasza:
Szerintem is normális. Ez nem jelenti azt, hogy máris vonzódnál a fiúkhoz. Vagy csak egy fellángolás ez nálad, vagy csak ő tetszik mint fiú, vagy a szimpatizálásba látsz bele többet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!