Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha ennyire kifejezem a gondolataim?
16 éves lány vagyok és elég nyitott. Nem sok tapasztalatom van, viszont értem és szeretem is a perverz vicceket, de úgy erzem a környezetemben ezt túl soknak veszik. Kicsit érdekes dolgokat szeretek, de akik ismernek elfogadnak, csak úgy érzem meg is bélyegeznek vele.
Bocs, ha kicsit érthetetlen, de lényeg a lényeg én nem szégyenlem magam és nagyon toleráns ember vagyok, csak félek, hogy emiatt nem akarnak közeledni felém vagy éppen eltávolodnak tőlem.
talán azért lehet, mert hiányod van, és kéne a szex. Ha megkapnád, már nem is járna ennyit rajta az agyad.
Szóval addig meg nem gond, ki lehet bírni.
szerinted mennyire durva ha egy csapat teknős nézi végig ahogy két bőrszerkós transzfesztita szexel egymással egy kabrio hátsó ülésén egy öregek otthona előtt?
na? tudod überelni kislány?:p :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!