Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg le akarhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg le akarhat feküdni velem, és a film nézés csak egy ürügy?

Figyelt kérdés

Egyik haverom, áthívott filmezni, mondván az anyukája nem lesz otthon. Én mondtam, hogy persze, töltsön le valami jó filmet, rá bízom. És azt mondta, akkor letölti az Átkot.

Na, ezt meséltem a barátnőmnek is, és azt mondta, hogy vigyázzak, mert ismeri ő az ilyet, szerinte csak le akar fektetni, horror filmet is direkt ezért töltött le, hogy féljek és akkor hozzá bújjak, stb...

Én egyből kiröhögtem, hogy ő nem ilyen, de azért sikerült bogarat ültetnie a fülembe.

Szerintetek is csak arra megy ki ez az egész? Vagy léteznek még olyan férfiak, akik tényleg csak egy jó filmes estét akarnak eltölteni egy lánnyal??

L/19

2015. szept. 7. 11:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
félreírtam: a nem szó nem kell a tilos elé és a kérdőjelek sem odavalók...meg pár elütés is volt de a lényeg:szexelni akar veled szal inkább hazudd azt hogy velem nézel filmet
2015. szept. 11. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!