Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmomban volt barátnőm. Mikor felébredtem, csalódott voltam, hogy bizony, ez csak álom volt. Hogyan kéne visszamenni abba az álomba?
Régebben én is egyszer azt álmodtam, hogy a barátnőmmel sétálunk a kapunkhoz. Aztán rájöttem, hogy ez annyira abszurd, és egyből rájöttem, hogy álmodom. :) Aztán megöleltem, elkezdtem izgulni nehogy felébredjek, de sajnos megtörtént.
Azóta két-három tudatos álmom volt, a másik kedvencem az volt most nyáron, amikor sétáltam a balatonparton, megint eszembe jutott hogy álmodok, odamentem az első lányhoz, háttal állt nekem, megfogtam a vállát, hátrafordult és megcsókoltam.
Amikor felébredek én is mindig csalódást érzek. De minél többször jár ezen az agyad, és hogy szeretnél tudatosan álmodni, annál nagyobb valószínűséggel jön ez elő álmodban, és akkor megtehetsz bármit. :)
Mi csak álmodozunk a nőkről.:D
Álmomban nyaltam és a lány kiment,mert hívta az apja,de az altest ottmaradt és abba se hagytam...
Mikor felébredtem,nem értettem,hogy ilyen miért nincs ilyen.
Ezt nem tudod überelni :D
Sokaknál kitolódott ez a megállapodási szakasz, nőknél is, akik nem akarnak eltartottak meg protekciósok lenni. Nekem konkrétan ez is bekavart, hogy a válságba csöppentem bele pályakezdőként, kellett pár év, mire rendeződött, addig nem is nagyon tudtam másra koncentrálni, eszembe sem jutott társat keresni, mert minden energiámmal a munkára koncentráltam, labilis alapokra nem tudtam tervezni, nem láttam értelmét.
Kérdező, visszatérve a kérdésedre, nyilván vágysz rá, hogy legyen barátnőd, lehet tudatosan álmodni, erre megvan a módszer, de a valóságban is elkezdheted keresni azt a lányt, hátha létezik. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!