Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mi olyan eszeveszettül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi olyan eszeveszettül vonzó egy 30-as, kopaszodó, enyhén elhízott informatikusban?

Figyelt kérdés

A kérdés rólam szól. Egyszerűen nem értem, hogy mitől lettem olyan vonzó. (Mármint szerintem nem vagyok az, de mégis mindig van pár csaj, aki belém van esve.) Fiatal koromban a kutyának se kellettem, gimiben egy barátnőm volt, mindössze fél évig, és kiderült a végén, hogy csak poénból jött össze velem. Főiskolán volt az első komolyabbnak nevezhető kapcsolatom, bár az sem élte meg a fél évet.

Most pedig, ahogy átléptem a 30-at, mint ha más világba csöppentem volna. Nemrég ért véget egy 3 éves kapcsolatom, de már egyből hárman is veszettül odáig vannak értem. Egyikük 18, másikuk 20, a harmadik pedig 25 éves. De a kapcsolatom alatt is folyamatosan kaptam a jelzéseket, hogy van, akinek bejövök.

A kérdésem: mégis miért? Nem vagyok egy sportos alkat, a magam 85 kilójával. A 170 centimmel sem vagyok valami daliás termet. Állítólag arcra helyes vagyok, bár akkor meg tiniként miért nem volt semmi sikerélményem? Azt sem lehet mondani, hogy a pénzem miatt, mert közalkalmazottként dolgozok. Félreértés ne essék, baromira szerencsésnek érzem magam, csak nem értem, hogy ez miért van?

2015. szept. 6. 18:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Megváltoztál belsőleg, valószínűleg több önbizalmad van mint fiatalabb korodban :)

Nézd, nekem most egy duci, kicsit félénk informatikus tetszik. Nem tökéletes külsőre, de a szemei szép kékek, a hangja elbűvölő, és valahogy szeretek vele lenni. A külső nem minden :)

2015. szept. 6. 19:17
 12/20 anonim ***** válasza:
És ez még semmi! Majd 40 évesen lódul meg igazán a szekér. Majd meglátod.
2015. szept. 6. 19:47
 13/20 anonim ***** válasza:

Bizony bizony, modnják is, hogy az értelmes férfiaknak 30 felett kezdődik az élet

Sose keseregj, 50 éves férfiként előbb kapsz majd 25 éves csajt, mint 50 éves csajként 25 éves pasit :D

2015. szept. 6. 19:50
 14/20 anonim ***** válasza:
tök hasonló a helyzetem, én mondjuk egy kis eddzésbe kezdtem, és most az a lány kapott rám, aki egy éve már elzavart, sőt elege lett belőlem
2015. szept. 6. 20:16
 15/20 anonim ***** válasza:

Na akkor reménykedem, még 4 évet kell kibírnom

amúgy kezdd az idősebbel és haladj visszafelé! Élvezd ki minden pillanatát :)

2015. szept. 6. 21:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Idősebb lettél, és mivel informatikus vagy, valószínűleg bőven van pénzed is. 18-25 éves csajoknak ennél több nem is kell.
2015. szept. 6. 21:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát ezen ne csodálkozz, én mindig azt láttam a környezetemben, hogy a korombeli lányok (16-26) a 30-40+os, szélesebb testalkatú, ugyanakkor hozzájuk hasonlóan kissé gyerekes felfogású palikra buknak. Ne értsd félre, nem ítélkezem, csak azokat írom, amiket te is írtál magadról. Én a húszas éveimben járok, filozófiát tanulok és szabadidőmben filozofálok, elmélkedek, olvasok, komoly érdeklődésem volt mindig, határozott is vagyok, jó kondiban vagyok, ápolt vagyok, stílusosan öltözködök, udvarias vagyok és humoros, azt mondják amolyan "szépfiú" vagyok, bár én inkább kisfiúsnak mondanám az arcomat. A lányok szinte fejvesztve szaladnak tőlem, akihez közeledek, az kb feljelent pár kedves szóért és úgy kezel, mint egy kutyát. Egy komoly (és egyben egyetlen) kapcsolatom volt eddig, ott egy nálam sokkal idősebb, teljesen kiélt nő, kihasznált egy éven keresztül, én volt a papucsállatkája, amikor már senkinek nem kellett, aztán csak még rosszabb lett tőle az életem. Szóval nagyon is logikus, hogy az általad leírt szempontok alapján sikeressé váltál, én mindenhol ezt a tendenciát látom (hacsak nem volt ez mindig is így, ki tudja).
2015. szept. 6. 22:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Lányokat kérdezted, hogy mi tetszik nekik benned?
2015. szept. 6. 22:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Gondolom a megnövekedett kereseted vonzza őket. Nincs ebben semmi fura.
2015. szept. 6. 23:17
 20/20 anonim ***** válasza:

A nőket a férfi személyisége, egzisztenciális helyzete, feléjük irányuló törödése, figyelmessége érdekli, meg az a biztonsághelyzet és boldogság, amiben ők lennének mellette, ha együtt élnének. (Feltételezem, ezen téren jó vagy.) Aztán a férfi fizikai valójában lehet egy zsák krumpli is, ugyanúgy, mint egy Dávid-szobor, semmit nem tudnak ezzel kezdeni. Azok a fajta fizikai és esztétikai vonzalmak, amit a férfiak éreznek egy formás női alak, vagy egy szép arc láttán, az a nők számára szinte ismeretlen érzés, vagy rettentő gyenge, legalább is huszadrangú dolog. A férfi és női mentalitás különbözőségére ellenpéldaként mondanám, hogy pl. meleg férfiak (és most direkt nem lányos transzokra gondolok) azok bizony keményen elvárják a kinézetet, mert ahhoz vonzódnak, azt meg hogy miféle ember vagy, van-e diplomád... hát azt meg se kérdeznék.

Szóval örülj neki, jól ki van találva a helyed a világban. Amúgy meg külső dolgokon lehet változtatni is, ezt sokan elfelejtik...

2015. szept. 25. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!