Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi olyan eszeveszettül vonzó egy 30-as, kopaszodó, enyhén elhízott informatikusban?
A kérdés rólam szól. Egyszerűen nem értem, hogy mitől lettem olyan vonzó. (Mármint szerintem nem vagyok az, de mégis mindig van pár csaj, aki belém van esve.) Fiatal koromban a kutyának se kellettem, gimiben egy barátnőm volt, mindössze fél évig, és kiderült a végén, hogy csak poénból jött össze velem. Főiskolán volt az első komolyabbnak nevezhető kapcsolatom, bár az sem élte meg a fél évet.
Most pedig, ahogy átléptem a 30-at, mint ha más világba csöppentem volna. Nemrég ért véget egy 3 éves kapcsolatom, de már egyből hárman is veszettül odáig vannak értem. Egyikük 18, másikuk 20, a harmadik pedig 25 éves. De a kapcsolatom alatt is folyamatosan kaptam a jelzéseket, hogy van, akinek bejövök.
A kérdésem: mégis miért? Nem vagyok egy sportos alkat, a magam 85 kilójával. A 170 centimmel sem vagyok valami daliás termet. Állítólag arcra helyes vagyok, bár akkor meg tiniként miért nem volt semmi sikerélményem? Azt sem lehet mondani, hogy a pénzem miatt, mert közalkalmazottként dolgozok. Félreértés ne essék, baromira szerencsésnek érzem magam, csak nem értem, hogy ez miért van?
Sok fiatal nő jobban szereti az idősebb férfiakat, a korabelieket éretlennek tartja.
20-25 évesen én is jobban vonzódtam a 30-40-es korosztályhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!