Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a csajok kiváltsága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a csajok kiváltsága, hogy szexy-n öltözködjenek? Pl a fiúkat miért nézik le ha ők is fogyóznak, vékonyak, feszes nadrágot hordanak ami kiemeli vonásaikat, és haspólót?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 12:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
értem, akkor bocsánat:) lehet nálam ez azért is van így, mert én ízig vérig férfi vagyok. szóval, nem vagyok passzív beállítottságú, ha fiúkról van szó. ezt amúgy nem tudtam, hogy a biszexeknél, ez így szokott lenni általában:9 most legalább tanultam valami újat! köszi!
2010. márc. 12. 13:13
 12/21 anonim ***** válasza:
45%
hát figyi, tök logikus. tudod a homároknál is így van az egyik az aktív a másik a passzív. az aktív általában férfias pasas, a passzív pedig enyhén nőies beállítottságú. ígyhát a biszexeknél is, ha tevagy az aktív férfias, akkor logikus h a passzív enyhén nőies az ideálod. a lényeg h különbözzetek, hiszen ugyanez van férfi-és nő között is. nő:nőies, férfi: férfias. és ezek keresik egymást.
2010. márc. 12. 13:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

13:23 Ez nem mindenkinél van így. A melegek jelentős része inkább a "magafajtához" vonzódik: nyunyó a nyunyóhoz, maci a macihoz, kigyúrt állat a kigyúrt állathoz. Az aktív-passzív párosítás sem mindenkire jellemző, meg szerintem az unalmas is, az uni fiúkkal sokkal változatosabb a szex.

A biszexeken viszont én sem igazodok el :) Nekem valahol a férfi és a nő között van a szépségideálom, ezért szeretem az emókat, travikat, meg persze a thai ladyboyokat :) de találkoztam már olyan 20 éves, vékony, magas, jóképű pasival, aki (a hasonló adottságokkal rendelkező, atom gyönyörű barátnője mellett) a 120 kiló feletti férfiak felé kacsingatott. Szóval nem lehet egyértelmű megfeleltetéseket felállítani.

Az eredeti kérdésre visszatérve, ha körülnézel a nyugati nagyvárosokban, már ott is természetesnek tűnik, hogy a fiúk is adnak magukra; a goth, emo, scene stílusok létrejötte meg magáért beszél. Mint minden másban, Magyarország ebben is rendesen el van maradva. Nálunk az emberek nagy részének az az egyetlen öröme, hogy mások felett ítélkezhet, mert az másként öltözködik, mint a hagyományok diktálják. Ők a dicső leszármazottai annak a mentalitásnak, aminek nevében apámat a 70-es években elkapták a nyílt utcán, bevitték a rendőrőrsre, és leborotválták a haját, mert szerintük túl hosszú volt...

2010. márc. 12. 16:48
 14/21 anonim ***** válasza:
6%
Ne gusztustalankodjál már légyszíves, ilyen kérésekkel.
2010. márc. 15. 10:47
 15/21 A kérdező kommentje:
ez miét lenne gusztustalan?
2010. márc. 15. 10:50
 16/21 A kérdező kommentje:
nem reklámozom, és nem is ez volt a kérdés. És inkább arra adj választ hogy mi a természetes, mert az ember az alapból nem az.... és még valami, undorító vagy te, meg a nőd muffja, nem az én kedvesemnek a popsija ;)
2010. márc. 15. 11:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy a heterók seggbedugják a nőket nem gusztustalan??? Előbb a saját környékeden nézz szét, aztán szóld le a "másságot" Ezek után meg sem említem a perverz kaki pisi szexet a heterók között...
2010. márc. 15. 11:26
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
HAspólót meg ilyen szarokat a bu*ik, divatbu*ik meg a 40 kilós emos köcsögök vesznek fel. Őket nem lehet férfinak nevezni. Az meg tényleg gusztustalan hogy itt bizonygatod hogy milyen jól áll nekik. Egy férfi legyen izmos és bátor, semmi szükség nincs a kislányos fiúkra. Ókorban ezért a tajgetoszon végezték volna.
2010. márc. 15. 11:30
 19/21 anonim ***** válasza:
11:30: "ókorban" nem csak Spárta volt. A thébai szent seregről hallottál már? 150 meleg pár alkotta, akiket a "reguláris" hadseregből válogattak ki. Az ókori Hellász legerősebb "elit alakulata" volt, akik még a legalább háromszoros túlerőben lévő spártaiakat is legyőzték a tegürai csatában.
2010. márc. 15. 12:31
 20/21 A kérdező kommentje:
11:30 te beteg vagy! a te fajtádra nincs szükség! ÉS mellesleg nincs cukibb, egy olyan lányos fiúkánál, akit te itt ócsárolsz. nagyon sajnállak, hogy nem tudod meglátni a szépet, a szexit az aranyosat, egy fiúban, csak a muffot meg a didit egy nőn. sajnállak, emiatt a legjobban, és a homofóbiád miatt is. Ugyanis a homoszexualitással ellentétben az tényleg egy nagyon súlyos lelki betegség, sőt! Néha még rejtette homoszexuális hajlam is van mögötte:)
2010. márc. 15. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!