Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Melyiket találjátok izgatóbbnak, ha kicsit lógnak a herék, vagy ha feszes és kemény a zacsi?
Hát, ami azt illeti, fogalmam sincs. Nem érdekel az ilyesmi, most komolyan. Ha nem említed meg nekem jó eséllyel életem során egyszer sem jutott volna eszembe.
De ha már kikötötted, hogy válasszunk, akkor az 1.
Na, ez bizony egy fogós kérdés... Őszintén... Eddig még nem figyeltem meg a dolgot... Hmm... Engem a zacsi feletti rész egy cseppnyit jobban izgat... :D Az valahogy elvonja a figyelmem róla... Persze, szoktam masszírozni, meg satöbbi, tapintásra jobb a feszes és kemény, jele annak, hogy tetszik neki a dolog (meg mielőtt elélvezne a pasi, többnyire rendesen megfeszülnek a golyói is, nem tudom, mennyire érthetően fogalmaztam). Látványra... Igazából, semmi különös. Nekem jó így is, úgy is. Ezt tényleg nem figyeltem meg soha. De szerintem, nem is nagyon fogom. Annyira nem izgat a dolog.
18/L
Az a helyzet, hogy annyira sohasem szerettem a szexet, hogy vkinek a golyóiról ábrándozzak.
Örültem neki, ha a farka vékony volt és rövid.
De ha te a golyóiddal akarsz dugn.i....
Izgatóbb ha nem olyan feszes.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!