Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a csajok kiváltsága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a csajok kiváltsága, hogy szexy-n öltözködjenek? Pl a fiúkat miért nézik le ha ők is fogyóznak, vékonyak, feszes nadrágot hordanak ami kiemeli vonásaikat, és haspólót?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 12:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert ezt a fajta öltözködés férfiaknál leginkább a homok kapcsán híresült el, és ezért mindenki egyből arra gondol, ha ilyen fiút lát, hogy ő is az. Vagy jobb esetben "csak" "metroszexuális", de az is legalább annyira derogatív értelmű.

Mondjuk annyiból tényleg nincs is túl sok értelme a dolognak, hogy egy férfin még akkor se nagyon van mit nézni, ha egyébként tényleg jó alakja van. Úgymond nincs semmi rajta, amit tényleg ízlésesen lehetne kiemelni, úgy, hogy az tényleg szép is legyen. Nők ezt megtehetik pl. mellel vagy fenékkel, de férfinál semmi ilyesmi nincs; ha a farkukat emelik ki, az már ugye inkább röhejes.

Hát ennyi, legalábbis szerintem.

2010. márc. 12. 12:29
 2/21 anonim ***** válasza:
Azét, mert ezek női szokások, illetve ruhadarabok, és csak a b_zik hordanak pl. haspólót... Azzal kábé olyan hatást érsz el (már ha hím vagy), mintha miniszoknyát húznál magassarkúval.
2010. márc. 12. 12:35
 3/21 anonim ***** válasza:
70%

azért, mert a vékony, feszesgatyás haspolós pasi nem férfi és egyáltalán nem szexi.

tudod egy férfinek méshogy kéne szexinek lennie, nemúgy mint egy nőnek. komoly gondok vannak az identitásoddal, ha azt hiszed h a férfi is ugyanattól szexi, mint egy nő :D:D

egy férfi akkor szexi, ha férfias. erős-izmos, nem jár feszes holmikban, és nem fogyózik h vékony legyen. (ha 120 kilo akkor persze fogyózzon, de ne 50 kilósra)

2010. márc. 12. 12:39
 4/21 A kérdező kommentje:
Én nem öltözködöm így, mert nekem nem áll jól, de pl szerintem jól néznek ki azok a fiúk akik így öltözködnek. és az elsővel vitatkoznék. szerintem igen is van szép egy fiún is, különben nem lennék biszex:)
2010. márc. 12. 12:39
 5/21 anonim ***** válasza:
Ezek a lányok/nők szokásai ezért.Lehetne ez fordítva is csak nem lett.Én is valami melegnek gondolom azt ha így öltözik,kivéve ha poénból egy házibuliba vagy valami ilyesmi okból fogva.
2010. márc. 12. 12:40
 6/21 anonim ***** válasza:
27%

na tudtam én h nemi identitás gondjaid vannak....biszex vagy. a biszex vagy homokos pasik ilyenek akik feszülős gatyás pasikra gerjednek, de ezek nem férfiak. a biszexeket meg pont ez vonzza.

mi, heterok, más világban élünk, én spec nő vagyok, nekem nem az a szexi ha egy pasin haspóló meg feszes gatya van, hanem az, ha erős, férfias, nemilyen kis vézna homokosbetütésű kiscsávó.

2010. márc. 12. 12:45
 7/21 A kérdező kommentje:
ha hiszed ha nem, én férfias vagyok:) és nem is úgy öltözöm, az csak az ideálom, a fiúknál:) és nagyon kitudok akadni, ha valaki emiatt megvet egy fiút mert így öltözködik. és mellesleg szerintem egyáltalán nem mindegyik meleg, sőt. sajnos csak egy kevés része:( Üdv!
2010. márc. 12. 12:49
 8/21 A kérdező kommentje:
És nincsenek identitás gondjaim, fiúval éppen annyira szerelembe tudok esni, mint lánnyal!
2010. márc. 12. 12:49
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok újra - és félreértettél, kérdező. Nem azt mondtam, hogy a férfi nem lehet szép (mondtam is, hogy lehet), hanem azt, hogy nincs rajta semmi olyan, amit még külön ki kéne emelni, mert az még külön, önmagában is szép lenne. Ennyi.
2010. márc. 12. 12:50
 10/21 anonim ***** válasza:

engem is félreértettél, én nem azt mondtam h te nemvagy férfias, hanem azt h aki így öltözködik, és ígynézki, az a nem férfias. de mivel te biszex vagy, és te elvileg férfias vagy, ezért logikus h neked az ilyen pasik jönnek be. ezek a nem férfias pasik. ez biszexeknél általéban így szokott lenni, attól függően h az adott fél melyik stílust képviseli, a férfiast vagy a férfiatlant?

mivel te elmondásod szerint férfias vagy, így adja magát h a férfiatlan pasi az ideálod.

2010. márc. 12. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!