Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél ha lenne egy nő akivel bejöttök egymásnak, de a nőnek családja van?
Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 11:31
11/11 anonim válasza:
Én csak beszélgetnék vele, mint egy szimpatikus emberrel, baráttal, hogy minél többet megtudjak róla, illetve a házasságáról. Mert lehet, hogy valóban gondjai vannak a párjával, csak nem tudja, hogyan oldja meg. Lehet, hogy régóta van bizonytalan helyzetben és becsületesen akarja rendezni, de nyilván közben azért jól eshet neki mástól egy kis figyelem, kedvesség, főleg ha mondjuk, ez hiányzik a kapcsolatából. Soha nem tudhatjuk, mi is zajlik egy ember magánéletében. Ha jól vannak és egyértelműen látom, hogy boldog, akkor, bármennyire is fáj, tiszteletben tartom a házasságát. Tudnál írni egy kicsit bővebben a helyzetről? Érdekel! Nő vagyok és hasonló helyzetben voltam már. Tudom, nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!