Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti képesek lennétek csak azért nem összejönni egy nővel, mert van rajta 10-15 kg felesleg?
Szóval, tegyük fel, minden más tetszik az adott hölgyben, csak ez az egy hibája van.
Van egy férfi, néha találkozunk egy közös barát révén, nem igazán szól hozzám, de a gesztusai viszont mindig olyan figyelmesek. Múltkor az italomat is kifizette. Aztán a minap elhívott sétálni, dumálni, sokat mesélt magáról, olyasmiket, amiket nem is vártam, hogy elmond, viszont azóta sem keresett.
Amit nem értek, hogy mért nem teper jobban, a gesztusaiból arra következtetek, hogy szimpatikus lehetek neki, viszont értetlenkedem, mért nem keres többször, társaságban mért nem beszél hozzám, talán szégyell? És lehet, hogy a súlyom miatt? Másra nem igazán tudok gondolni.
Akár magamra is ismerhetnék, habitusom, a környezetem, munkám miatt sok emberel találkozom, figyelmes vagyok velük, néha sétálgatva beszélgetünk - elmondok olyan dolgokat is, amiken, van aki meglepődik, meghívom őket egy italra, kávéra.... és szembe se jut, hogy valami komolyat akarnék.
Te miért gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!