Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól ciki, ha valakinek nincs párja?
Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 23:59
1/8 Clark Kent.. válasza:
Volt egy film a 40 éves szűz. Szerintem az már ciki.
2/8 anonim válasza:
Nem az, ha az illető nem is vágyik rá. Az elsőnek pedig attól, mert nincs párja, még nem biztos, h szűz is. Műsorszünet van a minimaxon?
3/8 anonim válasza:
Szerintem sokkal cikibb az, ha van párja, de rossz a kapcsolatuk, mégsem tesznek ellene semmit sem. Nem az a fontos, hogy el tudd mondani, hogy van valakid, hanem az, hogy úgy éld az életed, hogy a benne levő kapcsolatoknak, legyen az baráti vagy szerelmi, értelme is legyen. A párkapcsolatok nagy része, amit magam körül látok, csak dekorációk. Kicsinálják egymást az emberek, mert félnek egyedül lenni. Inkább lenne tizede, mint most, de legalább őszinték lennének egymáshoz.
4/8 Clark Kent.. válasza:
@00:03
A példámat arra az esetre hoztam, amikor valaki elmúlt már 40 éves is, de még egy lánynak sem fogta meg a kezét soha.
Lehet szépíteni a dolgokat, de úgy gondolom, ez már eléggé ciki.
Tehát remélem érted, mit akartam mondani azzal a filmcímmel.
5/8 anonim válasza:
Nem ciki. Van, aki boldog egyedül is; magánügy.
6/8 anonim válasza:
Semmikor. Már ha a "közvélemyénre" utaltál. Rajtad kívül senkit nem érint a dolog.
7/8 anonim válasza:
Azért biztos nem lesz párom, mert más szerint ez ciki!
Majd lesz ha találok olyat aki viszonozza az érzéseimet. Ha sz@rba se vesznek, akkor nem fogok senki után se futni!
8/8 anonim válasza:
Semmikor. Nehogy azt hidd, hogy 18 évesen lesz valakinek párja és együtt maradnak halálukig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!