Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szőke, Barna, Vörös vagy Fekete?
Tegyük föl hogy mindegyiknek ugyanugy tetszik az alakja, az arca és a személyisége is :) melyik van előnyben nálad?:)
(persze nem a képek alapján kell dönteni azokat csak feltettem mert unatkoztam =D)
(és létszi ne irjatok baromságokat hogy "hupilila"vagy "zöld" stb, mert ninsc értelme:) ha nemtetszik a kérdés ne válaszolj)
Szőke akinek az eredeti haja barna?és pinaálla van.Nem
Vörös aki eredetileg barna.egyébként ez a kérdés miért?
Megfigyelted, hogy mindegyik lánynak kék, vagy zöldeskék szeme van a felrakott képeken? Még a "feketének" is. (Ez motiválhatta az előző válaszolót. :)
Egyébként a feketék előnyben nálam. Kék szemmel még jobban.
issstenemm!!!! Ti tudtok olvasni ? és tudjátok értelmezni amit olvastok?:@
Mondtam hogy ne a képek alapján válaszoljatok és ne baromságot... olyan nehéz lenne leirni a 4 szin körül valamelyiket ?:@ de most komolyan
aki normálisan válaszolt annak köszönöm ...de ez vmi hihetetlen komolyan...A KÉPEK NE BEFOLYÁSOLJANAK vili???!!!
egyébként meg a szökének barna szeme van de tök 8...
mégegyszer:aki nem a kérdésre akar válaszolni és csak fikáz , az légyszives ne irkáljon ide :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!