Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete haj? Megint a divatosabb a szőke vagy a fekete?
Figyelt kérdés
világosbarna hajam van melírral.. és most feketét akarok..
vltoztatna az arcomon nagyon ?
és idősebbnek fogok kinézni?
2011. júl. 22. 19:41
1/7 anonim válasza:
Igen,idősebbnek fogsz kinézni.Vigyázz,a fekete nem mindenkinek áll jól.Ha nagyon kontúros,tehát nem vagy összhangban a bőrőd szinével és a szemed,szemöldököd szinével,az nagyon furán tud kinézni.
Különben a melír is öregít.
2/7 anonim válasza:
Lányoknál a fekete az most nagyon megy!
3/7 anonim válasza:
a szőke mindig is divat lesz és az minden hajszín felett áll. Persze akinek fekete a haja vagy akik a sötét hajszínű csajokra buknak azok nem fogják beismerni, de akkor is a szőke mindig nyerő.
4/7 anonim válasza:
hát ha szőkére fested akkor annyit jelent,hogy lemondasz az okosságodról.
5/7 anonim válasza:
Én nem szeretem a szőke csajokat, soha nem is szerettem, legyen fekete vagy barna vagy vörös, de ha festett a hajszíne akkor leves, nem fog érdekelni.
Legyen eredeti fekete mint nekem, az a legjobb:)
21f
7/7 anonim válasza:
tény,hogy manapság mindenki befesteti a haját vagy sötétbarnára vagy feketére de sokan szerintem nagyon meg fogják bánni, a szőke / világosbarna a legszebb :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!