Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önmagukat rondának tartó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önmagukat rondának tartó férfiak, definiálnátok, mit gondoltok rondának magatokon?

Figyelt kérdés
Nem érdekel, hogy milyen visszajelzést kaptok a környezetetektől. Én is sokáig kaptam negatív visszajelzést a környezetemtől, de én felülemelkedtem ezen, és volt, ami idővel változott, javult.
2015. szept. 3. 18:56
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Annak a barátnőmnek ezek szerint kellett a párja alacsonyan is, gondolom, más volt a szempont, ez meg háttérbe szorult. Egyikük sem egy nagy szépség, és a vagyonra sem lehet fogni, de nagyon jól összeillenek.
2015. szept. 5. 10:40
 32/33 anonim ***** válasza:
66%
Érdekes, itt mindenki ismer olyat, akit alacsonyan és rondán is imádnak a nők, a valóságban viszont sose látni ilyen férfiakat nővel. Hogy van ez?
2015. szept. 5. 10:49
 33/33 A kérdező kommentje:
Hát, nem olyan emberek között mozogsz, mondjuk én őket Facebookon látom, mert másik településen élnek, a csaj főiskola után vissza is költözött a szülővárosába, nem maradt ott, ahol tanult. A pasit nem tudom, hol ismerte meg, egy ideig nem tartottuk a kapcsolatot, én már csak a végkimenetelét láttam a dolognak, miután évek múltán újból felvettük a kapcsolatot, aztán láttam, hogy a csaj már el is van jegyezve ezzel az emberrel. Tessék emberek közé menni, van iskola, van munkahely, van utca, vannak boltok, piacok, egy rakás hely. Nem tudom, de én teljesen átlagos embereket látok párokkal sétálni mindenhol, bemegyek a nagy Tescoba és teljesen átlagos párok vásárolnak, be megyek a kínai nagy áruházba, teljesen átlagos párok böngészik a kínálatot, felszállok a tömegközlekedésre, teljesen átlagos emberek utaznak A-ból B-be, párok is, kicsik is, nagyok is, mindenféle, semmi extra. Persze lehet, hogy az elit negyedben nem így működik, de én azt a közeget nem ismerem, nem oda tartozom.
2015. szept. 5. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!