Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önmagukat rondának tartó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önmagukat rondának tartó férfiak, definiálnátok, mit gondoltok rondának magatokon?

Figyelt kérdés
Nem érdekel, hogy milyen visszajelzést kaptok a környezetetektől. Én is sokáig kaptam negatív visszajelzést a környezetemtől, de én felülemelkedtem ezen, és volt, ami idővel változott, javult.
2015. szept. 3. 18:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
70%
A másik oldalról egyáltalán nem ezt látom.
2015. szept. 3. 20:21
 12/33 anonim ***** válasza:
64%

Bolond vagy. :)

Szerinted a lányoknak csak a külső számít? A férfiaknak meg csak a belső, ugye? :) Na ne etess.

Vannak olyan lányok, pénzre és külsőre hajtók, de vannak másmilyenek is. Gondolom egyszer minden férfi kipróbálná, hogy milyen egy szolis, műhajas kacsaszájjal, de azért hosszú távra neked sem kéne, ha nem tudsz vele egy jót beszélgetni, vagy az igényességi szintje kimerül a külsejében és az otthona mocsokban úszik. Ezek azok a lányok, akikre te gondolsz. Én meg tök másokra. Öreg szabály, de működik, hogy ne általánosíts.

Egyébként egy férfiember van köztetek, aki bevállalta, hogy megmutassa magát, és állíthatom, semmi baj vele. Időközben a tartásán is javítottunk, most már szép egyenesen ül a gép előtt. :D Szóval, a hiba az önök nyak feletti készülékében van!

2015. szept. 3. 20:23
 13/33 anonim ***** válasza:
53%

"Gondolom egyszer minden férfi kipróbálná, hogy milyen egy szolis, műhajas kacsaszájjal, de azért hosszú távra neked sem kéne, ha nem tudsz vele egy jót beszélgetni, vagy az igényességi szintje kimerül a külsejében és az otthona mocsokban úszik."

Ez így van.

"Ezek azok a lányok, akikre te gondolsz."

Nemcsak ezek. Teljesen normális, értelmes, okos lányok is ugyanúgy visszautasítanak a külsőm miatt. Nemcsak engem, más ronda pasikat is.

2015. szept. 3. 20:28
 14/33 anonim ***** válasza:
81%
Imént tiltott egy lány facebook-ról, akit innen ismertem meg.. Leírása szerint neki tetszettem és aranyosnak tartott elsőnek.. 3-napja beszélgetünk, erre a mai napon tiltott, mikor rákérdeztem, hogy milyen fiúk tetszenek neki... Ennyit erről... 19//F
2015. szept. 3. 20:29
 15/33 anonim ***** válasza:
54%
Hát aztán? Ez természetes. Nem tetszhetünk mindenkinek. Azt hiszed én minden srácnak tetszem? Távolról sem. De nem vitázni akarok. Lényeg, hogy próbáld jól érezni magad. És küldj már privátban egy képet, mert tuti, hogy semmi gond nincs vele!:)
2015. szept. 3. 20:31
 16/33 anonim ***** válasza:
77%

Minden...a pofám, a hajam...minek részletezzem?

Az oké hogy nem tetszet az ember mindenkinek, de ha senkinek se, az by definition, ronda.

2015. szept. 3. 20:33
 17/33 A kérdező kommentje:
Törpike, téged épp az imént láttalak jelentkezni egy egyenruhás kérdésnél. :-)
2015. szept. 3. 20:50
 18/33 anonim ***** válasza:
Nagyon ronda vagyok......
2015. szept. 3. 20:55
 19/33 anonim ***** válasza:
Igen :) csak az volt a kitétel hogy egyenruhás legyen, az nem hogy ronda ne :D
2015. szept. 3. 20:58
 20/33 anonim ***** válasza:
Kicsit nagy az orrom, meg fura az arcberendezésem, nem is elég férfias. Eléggé okostojás fejem van, bár ez sokszor előny, de nem a párkeresésnél.
2015. szept. 3. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!