Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önmagukat rondának tartó férfiak, definiálnátok, mit gondoltok rondának magatokon?
Az arcszerkezetem sem jó,nem tudom hogyan leírni,de a nőknek nem tetszik,az tuti.
Elálló fülek,nagy orr,hosszúkás vékony arc.
Ezek mellé baromi vékony testalkat,amivel semmit nem tudok kezdeni,ne kezdjétek el a gyúrás szöveget,mert próbáltam,és csak kínkeservesen és hosszútávon lenne rajtam eredménye,de akkor is csak 1-2 kg jönne fel maximum.
Amivel semmit nem érek,ezért nem is folytattam,elfogadtam vékony vagyok kész,csak a nők nem fogadják el sajnos...:/
Az összes férfi a családban is pont ugyanilyen vékony volt fiatal korában,és nem tudott hízni nagyon,szóval genetika.Ezt orvos is megerősítette amúgy.
Igen,van sok pozitív értékem,és értek sok dologhoz.Csak az a gond,hogy a családomon kívül ez senkit nem érdekel.
A másik,hogy nem csak úgy lettünk ilyenek a semmiből,hanem ez már a következménye dolgoknak.
A nők porba aláztak,kinevettek mondjuk,és egy jó szót soha nem kaptam tőlük életemben.Így hogyan is lehetne jó kedvem is akár,vagy hogyan kellene hozzájuk állnom így másképpen?
Meg hiába vannak belső jó tulajdonságaim,mikor észre sem vesznek a nők.Így meg baszhatom az egészet. :/
24/F
ja igen,és engem nem érdekelne hogy nem tetszem mindenkinek.
Egyetlen nő csak lenne már az életben,aki legalább szóba állna velem,és beszélgethetnénk egy jót,és nem azt nézi,hogy na ez is egy ilyen nyomorék,mit akar ez tőlem?! kategória.
24/F
23-as.
Én már nem reménykedem,vagyis néha még igen,de hiába.És ezt pontosan tudom,igazából csak a rokonok leállítása miatt csinálom már,az is lehet.
Bár én a családomnak megmondtam már,hogy nekem nem lesz soha barátnőm,gyerekem,saját családom sem.De nem hiszik el... Hát én meg tudom sajnos,mivel eddigi életem során soha nem érdeklődött irántam egyetlen nő sem,de még beszélgetni sem állnak le velem,egyszerűen mintha ott sem lennék számukra... :/
24/F
csak olyan dolgon vagyok hajlandó "idegesíteni" magam, amin tudok is változtatni. Pl. a kevés izmon lehet javítani normális étrenddel meg edzéssel. Egy-két elegáns ruha is jót tud tenni.
De mondjuk a magasságot növelni nem igen lehet, azt inkább el kell fogadni. Ugyanígy a többi, örökölt tényezőt is.
A legszebb amúgy is az önbizalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!