Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ilyen esetben meggondoljátok magatokat egy lánnyal kapcsolatban?
Tegnap megismertem egy srácot, akivel az első perctől kezdve megvolt a szimpátia, de csak néhány szót váltottunk. Ma viszont már rendesen beszélgettünk, és egyértelmű volt hogy hajt rám. Viszont azt hiszem elszúrtam, mert hülyeségeket hordtam össze idegességemben, és láttam rajta hogy nem tetszik neki amit mondok. Meg kicsit olyan hebrencs is voltam, de csak mert még nem voltam ilyen helyzetben, és eluralkodott rajtam a pánik és az idegesség :/
Ő meg egy elég...hát nem is komoly, mert iszonyú jó humorérzéke van, egész nap nevettem mellette, de valahogy mégis...nem tudom..kifinomult..elegáns.
Srácok, lehet hogy ezek után már nem érdekel titeket a lány? :/
Szívesen:)
Kizáró ok?
Igen,lehet sajnos.
Embere válogatja, van akinek gond, van akinek nem.
Nem vagyunk egyformák.
Inkább legyél gyerekes,mint sötét.
Az egyiket kinövöd, a másik viszont sírig tart...:D
Ha ennek a srácnak ez probléma, nem tetszett a személyiséged,akkor ne sajnáld, majd lesz más,aki értékelni tud.
Az egyik válaszodban ott a lényeg,miután feloldódsz,lehet veled normálisan beszélgetni.
A bőrödből úgysem tudsz kibújni,és nem is kell,ne akarj görcsösen változtatni,az semmi jóra nem vezet.
Akinek szimpatikus vagy,az úgyis találkozik veled másodszor és harmadszor is,akkor meg nem lesz már problémád a kommunikációval.
Igen, igaz..
De végülis ha zavarta volna, hogy gyerekes vagyok, akkor nem lett volna olyan a végén...nem? Szóval még akkor is érdeklődött irántam, mosolygott rám, szemeztünk, stb.
Jó kérdés...erre mit mondjak?
Emberek fejébe még úgysem könnyű belelátni, ha közvetlen kapcsolatban vagy vele,pár mondatból aztán pláne nem egyszerű.
Egyelőre ne stresszelj ezen,majd alakulnak a dolgok.
Jah, azt hittem ez így megy :D
Na mindegy, amúgy sem hittem hogy ő lesz a férjem, majd lesz valami...:)
Pfú, hát ma annyi volt, hogy reggel bejöttem a suliba, leültem a helyemre. Ő később jött, és leült mellém, pedig eddig máshol ült. Viszont egész reggel nagyon rosszul voltam, hányingerem volt, stb. Kérdezte hogy mi a baj, mondtam hogy hányingerem van. Kérdezte, hogy nincs-e rá gyógyszerem, és mivel mondtam hogy nincs, elkezdte kérdezgetni az embereket, hogy nincs-e valakinek. Mikor bejött a tanár, kérdezte hogy ki van rosszul, mondta hogy én. A tanár meg hazaküldött :(
A srác meg mosolygott rám és jobbulást kívánt. Olyan aranyos volt :)
Ez jót jelent, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!