Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném kiélni magam, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kiélni magam, de komoly kapcsolatom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy szeretném megélni az érzéseket másokkal, és itt nemcsak a szexre gondolok. Túl korán belekezdtem egy kapcsolatba... amit lehet, hogy nem kellett volna, mégsem bántam meg. Mostanság már házasság és gyerek a téma, én rábólintok, mert szeretnék szülni, de közben hihetetlenül megijeszt, még nem tartok ott lelkileg. Hív a külföld, inkább azokhoz a barátnőimhez húzok, akiknek nincs senkijük, és szabadon összejönnek akárkivel(de közben tudom, hogy pont azt keresik, ami nekem már megvan). Mit lehet tenni ebben a lehetetlen helyzetben?

25N (a k..rvázást lehetőleg kerüljük, mert nem érdekel)

2015. aug. 31. 16:13
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Tipikus női logika :) Nincs velünk akkor úgy érezzük mindennek vége, de amint meglátjuk minden megváltozik :) Ez az amit a férfiak sosem értenek meg!
2015. szept. 2. 10:37
 22/26 pleone válasza:
Ha érzéseket keresel másokkal, akkor valószínű a párod nem dicsér eleget, nem elég figyelmes, romantikus... de az tuti, hogy te már nem úgy nézel fel rá, mint a hercegre, aki fenn ül a fehér lovon. Fogadok, ha hazaér nem ál fülig a szád a boldogságtól. Igen, ez hogy fenn maradjon mindkét félnek tennie kell! Viszont a szürke érzés a vágyak elfolytásából is adódhat. Lehet, hogy néha szexelnél másokkal is (mert miért ne kívánnál meg mást, ahogy a férfiak is teszik - lehet, hogy a kedvenc gyümölcsöd a sárgabarack, attól még néha jólesne egy ringló is). keressetek egy párt akikkel néha párt cserélnétek...
2015. szept. 4. 15:23
 23/26 anonim ***** válasza:
92%

Unokatesómat (lány) szeretném felhozni példának.

25 évesen volt egy pasija, akivel több éves kapcsolat után megtartották az eljegyzést, felhúzták a gyűrűt.

A csaj 25 évesen kb. egy 15 éves érzelmi szintjén állt, csapongott volna virágról virágra, ment ezerrel ez a szöveg, hogy ő bulizni akar, meg társasági életet, meg barátnőzni, utazni, stb. Emögött mindössze annyi volt, hogy minden pasit megnézett az utcán és nem tetszett neki az áldott jó lélek, megbízható pasija, aki a csillagokat is lehozta volna neki. A nővére akkoriban ment férjhez egy elvált gazdag öregúrhoz. Ezen felbuzdulva unokatesóm otthagyta a pasiját, visszaadta a gyűrűt.

Eltelt 20 év, közben volt egy egyéves házassága (mással), a pasi alkesz lett mellette és otthagyta egy fiatalabb nőért.

Azóta se volt egy normális, komoly kapcsolata se, veri a fejét a falba!

A volt vőlegénye idő közben megtollasodott, beindította a saját bizniszét és megállapodott egy másik nő mellett, lett 3 szép gyerkőc.

Ha szereted, akkor maradj vele és hagyd a fenébe a kalandvágyat, mert az el fog múlni, de olyan pasit, aki megbecsül, nem biztos, hogy találni fogsz még egyet!

2015. okt. 11. 23:19
 24/26 A kérdező kommentje:
Durva, de amióta megkérte a kezem, minden megváltozott :) Ez meg h lehet?
2015. okt. 11. 23:54
 25/26 anonim ***** válasza:
Szegény vőlegényed :( Teljes szívemből remélem, hogy megtalálja ezt a posztot még az esküvő előtt!
2015. okt. 25. 11:03
 26/26 A kérdező kommentje:
Miért kellene megtalálnia? Beszéltem neki erről az évek során.
2015. okt. 29. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!